FC Kapina jatkaa taistelua sarjapaikan säilyttämiseksi

Hyvän alun Miesten Eteläisen alueen Kolmosessa saanut FC Kapina on kokenut kaksi tappiota putkeen, mutta joukkueella on mahdollisuus kääntää kurssi seuraavassa kotiottelussa.

Kapinalla oli kasassa ennen kahta tappiota voitto, kaksi tasapeliä ja yksi tappio. Hyvällä vireellä kauden aloittaneet punapaidat kohtasivat ensin 9.7. kotona Pallokerho Keski-Uusimaan kakkosjoukkueen.

Joukkue joutui lähtemään otteluun hieman siipirikkoisena, sillä vakiokokoonpanosta puuttui kärkipelaaja ja keskuspuolustaja. PKKU oli tullut myös paikalle helteestä huolimatta pirteällä jalalla ja aiheutti aggressiivisella prässillä kotijoukkueelle ongelmia.

Kapina pystyi luomaan maalipaikkoja, mutta viimeistely jäi vaisuksi. Loppulukemat 0–3 eivät jättäneet paljoakaan jossittelun varaan.

Toinen tappio tuli vieraissa Puotinkylän Valttia vastaan, jossa myöskin lopputulos 3–1 jäi lupailemaan paremmasta. Kapinan kavennusmaalin iski Ville Hovi.

Perjantaina edelliset pelit voidaan silti unohtaa, kun Kapina pääsee jahtaamaan tärkeitä pisteitä kotikentällä. Vastassa on Helsinkiläinen FC Atlantis/Akatemia. Ottelu ei tule olemaan helppo, sillä Atlantis majailee tällä hetkellä 14 pisteen turvin sarjataulukon toisella sijalla. Kapinalla on kasassa kuuden ottelun jälkeen viisi pistettä.

Pisteillä ei silti ole väliä, sillä kotiottelussa voi käydä kuinka vain, kunhan yleisöstä saadaan kylliksi kannustusta.

FC Kapina - Atlantis FC/Akatemia, pe 30.7. klo 18 Mäntsälän Urheilupuisto.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut