Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Uusi tie ja valokuvakisa Nummisissa – voittajakuvat näkyvästi esille

Nummisten kylätoimikunta on pistänyt kesän aikana Tampinrantaa parempaan kuntoon. Suurimpana korjauskohteena on ollut rannalle johtava vie, joka peruskorjattiin kesäkuun alkupuolella.

– Kaavittiin vanha pinta pois, lisättiin pari salaojaputkea ja reilusti lisää maata ja puita kaadettiin ympäriltä. Vielä on siivottavaa, mutta syksyllä otetaan yhdessä pienet talkoot ja poltetaan risuja pois, ja isompia puita viedään puuliiteriin ja pilkotaan valmiiksi kodan käyttäjille, Maarit Puirava Nummisten kylä ry:stä kertoo.

Lisäksi kylällä on vireillä kaksi kilpailua.

Rastikierros on ollut käytössä kesän alusta lähtien ja jatkuu elokuun puoleen väliin. Kierrettyään viisi rastia ja vastattuaan jokaisella rastilla kyläaiheisiin tietokilpailukysymyksiin, voi osallistua viiden 20 euron lahjakortin arvontaan.

Valokuvakilpailussa kylätoimikunta haastaa paikalliset ja vieraatkin ottaman kylältä kuvia teemalla ”Nummisten luonto ja ihmiset”. Parhaat kuvat palkitaan ja ne pääsevät näkyvästi esille, sillä kuvista järjestetään kesän lopuksi näyttely entisen kyläkaupan ikkunaan.

Lisätietoja molemmista kilpailuista osoitteesta www.nummistenkyla.fi