Mäntsälässä pelataan jälleen jalkapallon Kolmosta – FC Kapina saa seuraavaksi vieraita naapurista

FC Kapina tasasi pisteet Helsingissä MPS:n vieraana. Jarmo Kuortti

FC Kapinan edustusjoukkue nousi viime syksynä kauden päätteeksi Kolmoseen, mikä on hieno saavutus pienelle jalkapalloseuralle.

Sarjaa on nyt pelattu neljä peliä ja Kapina on Eteläisen alueen Kolmosen C-lohkon keskikastissa, joka on erittäin hyvä tilanne nousijajoukkueelle.

Nousun jälkeen joukkueen tavoitteena on vakiinnuttaa paikka Kolmosessa, josta voidaan hakea parin vuoden sisällä nousua aina Kakkoseen asti, mikä on jo todella tasokas sarja ja vaatii jo liki ammattimaista toimintaa.

Torstaina 1.7 pelattiin kolmas vieraspeli Mosan Wembleyllä Tapanilassa, kun vastassa oli MPS /2020. Ottelu päättyi 2–2-tasapeliin.

FC Kapina hallitsi ensimmäistä puoliaikaa ja 11 minuutin kohdalla Oliver Sahlberg aloitti maalinteon. Minuutti tästä ja Ville Hovi vei Kapinan jo 0–2-johtoon.

16 minuutin kohdalla FC Kapinan puolustukselle tuli kuitenkin pieni herpaantuminen ja MPS pääsi puskemaan kotijoukkueen ensimmäisen maalin.

Toinen puoliaika aloitettiin siis tilanteessa 1–2. Kotijoukkue iski toisella puoliajalla ensin, kun 67 minuutin kohdalla MPS sai helpon rangaistuspotkun ja tasoitti ottelun lukemiin 2–2.

Kokonaisuudessa Kapinalla oli enemmän maalitilanteita, vaikka Kapinan maalissa myös Miikka Leinonen teki pari todella hienoa torjuntaa.

FC Kapinan seuraava peli on kotipeli, joka pelataan perjantaina 9.7 klo 18. Vieraaksi tuolloin saapuu PKKU/2, joka on taulukossa (2.7.) Kapinan alapuolella.

PKKU on Tuusulassa ja Keravalla toimiva jalkapalloseura, jolla on myös joukkue Kakkosessa.

Kommentoi

Palvelut