Mäntsälän S-market remonttiin syksyllä

Mäntsälän S-market uudistuu ensi syksynä. Samalla myymälän on tarkoitus laajentua. Pasi Huuhtanen

Pasi Huuhtanen

Mäntsälän S-market uudistetaan ensi syksyn aikana. Uudistaminen on osa HOK-Elannon myymäläuudistusta, jonka aikana osuusliike uudistaa kaikki pääkaupunkiseudun ja Keski-Uudenmaan S-marketit.

Uudistaminen alkoi jo vuonna 2018 pääkaupunkiseudun pilottihankkeilla. Kierros on tarkoitus saada loppuun ensi vuoden alkupuolella eli Mäntsälän S-market on yksi viimeisiä uudistettavia.

On tarkoitus, että Mäntsälän myymälä laajenee uudistuksen yhteydessä, mutta tähän liittyvät suunnitelmat ovat vielä auki.

S-marketin talossa toimivat tällä hetkellä S-marketin myymälän lisäksi vakuutusyhtiö LähiTapiola sekä ravintola Gringos.

Jo tehdyt myymäläuudistukset ovat HOK-Elannon mukaan lisänneet myynnin määrää myymälöissä.

Tämän lisäksi asiakastyytyväisyys on HOK-Elannon nettisivujen mukaan parantunut.

Muutokseen kuuluvat myymälöiden miljöön ja myymäläkaluston uusiminen sekä tuotevalikoiman kasvattaminen.

– Yksi merkittävä osa-alue on myymälävalikoiman räätälöinti vastaamaan paremmin paikalliseen kysyntään. Tarjoamaa ja valikoimia parannetaan paikallisuus huomioiden, ja asiakkaiden antamat tuotetoiveet ovat tässä isossa roolissa, S-market -ketjun ketjujohtaja Ari Talso sanoo.

HOK-Elannolla on ollut suunnitelmia Prisman rakentamiseksi Mäntsälään, mutta ne ovat viime vuosina jääneet taka-alalle. Osuusliikkeen viime vuosien linjauksen mukaisesti paikallisen S-marketin kehittäminen on luonteva askel asemien pitämiseksi Mäntsälän päivittäistavarakaupassa.

Kommentoi

Palvelut