Hirvitalon ravintolan pitäjäksi Puirava Oy

Yrittäjä Maarit Puirava on tutustunut, miten Hirvitalon ruokailu on järjestetty tähän saakka. Lasse Herrala

Lasse Herrala

Hirvitalon ravintolan nykyinen pitäjä luopuu ravintolatoiminnasta kesäkuun lopussa. Asukkaissa ja omaisissa on herättänyt huolta, miten ruokailut pystytään järjestämään, kun kaikki asukkaat eivät kykene itse laittamaan ruokaa.

– Olemme saaneet muutaman yhteydenoton yrittäjiltä, jotka ovat olleet kiinnostuneita ruokapalveluitten järjestämisestä, sanoo Mäntsälän Kodit Oy:n toimitusjohtaja Rauni Ohvo.

Neuvottelut ovat edenneet niin, että mäntsäläläinen Puirava Oy vastaa ruokapalveluista 2.8. lukien.

Hirvitalossa on 86 asukasta. Korona-aika on rajoittanut ruokapalveluitten käyttöä, mutta päivittäin palveluitten käyttäjiä on ollut huomattavasti vähemmän kuin ennen korona-aikaa. Lisäksi ulkopuolisille ei ole tarjottu palveluita lainkaan.

Yrittäjä Maarit Puirava miettii, että uuden toiminnan aloittaminen jännittää, mutta uskoo, että elokuun alkuun mennessä kaikki on kunnossa.

– Aluksi tarjoamme ruokaa viitenä tai kuutena päivänä viikossa. Tavoitteena on kokeilla myös esimerkiksi kerran kuukaudessa sunnuntaiaukioloa. Kysyntä tietysti määrää aukiolot. Tarjontaan kuuluu aamupala, lounas ja päivällinen sekä tietysti päiväkahvi.

Hirvitalot valmistuivat 2017 ja melkein alusta lähtien ruokapalvelut on tarjonnut ISS.

Kommentoi

Palvelut