Keilahalli avasi ovensa – "Mukavaa nyt kun halli löytyy tästä omalta kylältä"

Siitä lähtee! Innokkaimmat keilaajat olivat varanneet hallin ensimmäiselle tunnille kolme rataa. Jesse Helminen

Jesse Helminen

Mäntsälän keilahalli avasi ovensa poikkeusjärjestelyin maanantaina 7. päivä kesäkuuta kello 12.00. Avaaminen viivästyi viimeisten viilausten vuoksi kymmenisen minuuttia, mutta se ei innokkaimpia keilaajia haitannut.

Avajaisia vietettiin ilman sen suurempia fanfaareja tai avajaistarjouksia, mutta ilman suurempaa markkinointiakin hallin ovien takana oli jo hieman ennen avaamista odottamassa innokkaita keilaajia.

– Meillä on sellainen pieni porukka tässä ja ollaan aiemmin käyty keilaamassa lähipaikkakunnilla, kuten Järvenpäässä, Hyvinkäällä ja Helsingin Talissakin, kertoo aktiivikeilaaja Pekka.

Hallia avataan nyt varovaisesti tartuntatilanne silmällä pitäen. Sen vuoksi hallille ei suunniteltu mitään suurempaa avajaisviikon ohjelmaa tai tarjouksia, kertoo Mäntsälän Jäähalli Oy:n toimitusjohtaja Jorma Taljavaara.

– Rata kannattaa varata ennakkoon netistä, niin saa varattua sitten toivomansa radan helpommin, kuin jos tulee viime hetkellä hallille ja toivoo pääsevänsä keilaamaan, Taljavaara kertoo.

Käytössä on silti kaikki kuusi rataa ja kahvio on samaan aikaan auki A-oikeuksin kello 12–20 ja tiloihin voidaan rajoitusten puitteissa ottaa kerrallaan 24 henkeä.

Keilaporukalle hallin avaaminen oli luonnollisesti ilouutinen. Aluksi porukalla on tarkoituksena käydä testaamassa uusi rata ja myöhemmin varataan mahdollisesti jo vakiovuoro.

– Mukavaa nyt kun halli löytyy tästä omalta kylältä, että ei tarvitse ajella pitkiä matkoja harrastuksen perässä.

Kommentoi

Palvelut