Bamboo Palacessa vaihtui omistaja – uusi kokki tuo mukanaan uudet maut

Uusi ravintoloitsija Li Li tulee jatkamaan tätinsä perustamaa ravintolaa miehensä kanssa. Jesse Helminen

Jesse Helminen

Mäntsälän ainoassa kiinalaisessa ravintolassa vaihtui omistaja. Mitään dramaattisia muutoksia ei ole luvassa, mutta uusi omistaja ja uusi kokki tuo aina mukanaan jotain uusia makuja ja ideoita.

Bamboo Palace on toiminut samalla paikalla vuodesta 2015 lähtien. Uusi omistaja päätti, että ei aio muuttaa paikan nimeä, vaan jatkaa jo hyväksi havaitulla nimellä ja paikalla.

Miksi edellinen yrittäjä luopui yrityksestä?

– He ovat muuttamassa Hämeenlinnaan ja me tulimme tähän jatkamaan.

– Aikaisempi omistaja oli minun tätini, eli sillä tavalla tähän oli helppo tulla jatkamaan hänen toimintaansa ja yritys säilyy suvun hallussa, kertoo uusi ravintoloitsija Li Li.

Li Li on pyörittänyt aiemmin kiinalaista ravintolaa Varkaudessa kolmen vuoden ajan ja ravintola-ala on tuttu jo useamman vuoden ajalta. Nykyistä ravintolaa hän tulee pyörittämään miehensä kanssa, mutta suunnitelmissa on palkata vahvuuteen ammattikokki.

Nimi säilyy samana, mutta mitä uutta Bamboo Palace tulee tarjoamaan asiakkailleen?

– Laajensimme valikoimaa hieman, buffetin ja sushin puolelta ja niin, että sushia saa nyt à la cartena koko päivän.

– Lisäksi lämpimiä ruokia on otettu enemmän listalle, kun lista oli korona-aikaan suppeampi.

Ravintolan suosituinta antia, eli buffettia on nyt laajennettu myös viikonlopun puolelle. Li Li näkee buffetin suosion syyksi sen, että yhdellä maksulla voi kokeilla monia eri ruokia. Varkaudessa Li Li otti myös sushin valikoimaan ja sama tehdään nyt Mäntsälässä.

Asiakkaiden toiveita kuunnellaan myös hartaasti, ja viikonlopun buffet oli yksi sellainen. Lisäksi ravintoloitsija on vastannut aktiivisesti sosiaalisen median puolella asiakkaiden esittämiin toiveisiin.

Li Li toivoo, että uudet maut maistuvat entisille vakioasiakkaille, sekä uusille uteliaille:

– Pyritään nyt tuoreuteen ja laatuun, ja halutaan löytää sopivat maut asiakkaille, sillä jokaisella kokilla on oma tapa tehdä annoksia.

Kommentoi

Palvelut