Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Keudasta valmistuu suuri määrä eri alojen ammattilaisia toukokuussa 2021

Keudasta valmistuu 426 opiskelijaa yhteensä 51 eri ammatillisesta tutkinnosta toukokuussa 2021. Heistä 370 on suorittanut koko tutkinnon ja 56 on suorittanut tutkinnon osan tai osia. Tutkinnot ovat eri aloilta ja niiden joukossa on perustutkintoja, ammattitutkintoja ja erikoisammattitutkintoja.

VALMA-koulutuksesta valmistuu yhteensä 40 opiskelijaa. Heistä kuusi on suorittanut koko koulutuksen ja 34 koulutuksen osan tai osia. Lisäksi kaksi Keudan opiskelijaa valmistuu aikuisten perusopetuksesta.

Mäntsälän Lukkarinpolulta ammatillisesta koulutuksesta valmistuu 13 opiskelijaa. Autoalan perustutkinnon on suorittanut seitsemän opiskelijaa, logistiikan perustutkinnon on suorittanut kaksi opiskelijaa, rakennusalan perustutkinnon on suorittanut kaksi opiskelijaa ja sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon on suorittanut kaksi opiskelijaa.

Lisäksi neljä opiskelijaa on suorittanut VALMA-koulutuksesta koulutuksen osan tai osia.

Mäntsälän Saaren kartanolta ammatillisesta koulutuksesta valmistuu 22 opiskelijaa. Maatalousalan perustutkinnon on suorittanut viisi opiskelijaa ja kaksi opiskelijaa on suorittanut tutkinnon osan tai osia, metsäalan perustutkinnon on suorittanut kolme opiskelijaa, puutarha-alan ammattitutkinnon on suorittanut kaksi opiskelijaa, puutarha-alan perustutkinnon on suorittanut yksi opiskelija, puutarhatalouden perustutkinnon on suorittanut yksi opiskelija ja seitsemän opiskelijaa on suorittanut rakennusalan perustutkinnon ja yksi opiskelija on suorittanut tutkinnon osan tai osia.