Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mäntsälässä oli huhtikuun lopussa Uudenmaan alhaisin työttömyysaste

Uudenmaan työttömyysaste oli huhtikuun lopussa 12,9 prosenttia, kun taas Mäntsälän työttömyysaste oli huhtikuun lopussa 8,0 prosenttia, ollen näin koko Uudenmaan alhaisin.

Vuotta aiemmin Mäntsälän huhtikuun lopun työttömyysaste oli 11,9 prosenttia. Ilahduttavaa on, että työttömyys on pudonnut lähes kaikissa osa-alueissa, mutta pitkäaikaistyöttömien määrä on pysynyt lähes samana kuin edellisen kuukauden lopussa.

Avoimia työpaikkoja oli myös enemmän kuin vuotta aiemmin ja työvoiman määrä on myös kasvanut Mäntsälässä ollen huhtikuun lopussa 10 159 henkilöä.

Mäntsälässä työttömiä työnhakijoita oli huhtikuun lopussa 815 ja viime vuonna vastaavana ajankohtana heitä oli 1198 henkilöä.

Huhtikuun lopussa Mäntsälän nuorten työttömien, alle 25-vuotiaiden määrä oli 82 ja yli 50-vuotiaiden työttömien määrä oli 352. Pitkäaikaistyöttömien määrä oli 301.

Avoimia työpaikkojen määrä oli 132 kpl kun vuotta aiemmin avoimia työpaikkoja oli huhtikuun lopussa 110 kpl.

Uusia yrityksiä perustettiin Mäntsälään huhtikuun loppuun mennessä 45 kpl. Samana ajanjaksona rekisteristä poistui 15 kpl yrityksiä.