Keusoten alueen koronatartunnat laskussa: viime viikolla 53 tapausta – katso täältä kuntakohtaiset koronaluvut

Kuvituskuva. Toni Forssell

Oskari Lehto

Keusoten alueen koronatartunnat ovat hienoisessa laskussa aiempiin viikkoihin verrattuna. Keusoten tiedotteen mukaan viikolla 20 alueella todettiin 53 koronavirustartuntaa, kun edellisellä viikolla tartuntoja todettiin 74.

Viime viikolla tartuntoja todettiin Järvenpäässä 20, Nurmijärvellä 15, Hyvinkäällä 7, Tuusulassa 5, Mäntsälässä 2 ja Pornaisissa 4. Karanteenissa on tällä hetkellä 261 Keusoten alueen asukasta.

Tartunnan saaneista rokotettuja on ollut 10 henkilöä, joista ensimmäisen rokotteen oli saanut 9 henkilöä ja molemmat rokotteet yksi henkilö.

Keusoten alueen ilmaantuvuus kahdelta viime viikolta on noin 64 tapausta 100 000 henkilöä kohden, mikä on jonkin verran matalampi kuin aikaisemmalla viikolla (73/100 000).

Ilmaantuvuudessa on kuntakohtaisia eroja, sillä Järvenpäässä, Nurmijärvellä ja Pornaisissa ilmaantuvuus on korkeampi kuin edellisellä viikolla.

Viime viikolla Keusotessa otettiin 3 622 koronanäytettä. Edeltävällä viikolla vastaava lukema oli 3 542 kappaletta. Koronanäytteenottoon aikoja on tällä hetkellä hyvin saatavilla, Keusoten tiedotteessa kerrotaan.

Kommentoi

Palvelut