Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mäntsälä pyörät palaavat katukuvaan – aluksi pääsee jopa kokeilemaan ilmaiseksi

Pyöräily: Vapusta äitienpäivään maksutonta kaupunkipyöräilyä ympäri Suomen – Mäntsälä mukana kampanjassa

Yksitoista kaupunkia ja kuntaa haluavat tarjota maksutonta kaupunkipyöräilyä kesäkauden avauskampanjassaan.

Ennennäkemättömällä laajuudella toteutettava kampanja haluaa kutsua ihmiset liikkumaan ja nauttimaan pyöräilystä.

– Nyt on juuri oikea aika ottaa pyörä alle ja piipahtaa vaikka paikallisessa kivijalkaliikkeessä tai tavata ystäviä pyöräretkellä, turvallisesti, toteaa pyörätoimittaja KaaKau Oy:n toimitusjohtaja Aleksanteri Repo ja jatkaa:

– Maksuttomuus on hieno ele kumppanikunnilta startata kestävällä tavalla kohti kesää.

Mukana kampanjassa ovat:

Hamina, Hyvinkää, Iisalmi, Imatra, Kotka, Kouvola, Lappeenranta, Mäntsälä, Porvoo, Raasepori sekä Riihimäki.

Kampanja kestää 1.5.–9.5. ja maksuton pyöräily koskee alle 30 minuuttia kestäviä pyörävuokrauksia. Pidempään kestävät vuokraukset laskutetaan normaalin hinnaston mukaan.

Maksuttomia vuokrauksia voi ottaa rajattoman määrän kampanja-aikana. Pyöriä käytetään puhelimeen asennettavalla Donkey Republic -sovelluksella.

Mäntsälä jatkaa yhteiskäyttöpyöräilyä kolmatta kauttaan.

Pandemian hellitettyä ihmisten tarve liikkumiselle ja kohtaamiselle palautuu ja jopa kasvaa. Mäntsälässä valmistaudutaan vilkkaaseen tapahtumakesään tai ainakin loppuvuoteen. Mäntsälä-pyörät palvelevat rautatieasemalta Kapuliin ja muille työpaikka-alueille kulkevia, sekä erityisesti Kulttuurimeijerillä järjestettäviin tapahtumiin saapuvia.

Polkupyörän saa näppärästi käyttöönsä myös K-Citymarketilta, Cine Mäntsälästä, linja-autoasemalta, monitoimitalolta ja kunnantalolta.