Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Musta Kissa kutsuu taas leireilemään

Mustan Kissan liikunnallinen kesäleiri järjestetään ensimmäisellä kesälomaviikolla 8.–11.6. Mäntsälän monitoimitalolla ja sen ympäristössä. Koronavirustilanteen takia leiri toteutetaan päiväleirinä.

Monitoimitalo täyttyy innokkaista 6–13-vuotiaista lapsista kesäloman alkaessa, jolloin startataan perinteinen kesäleiri.

Leirivaihtoehtoina tarjotaan tänä vuonna Taitoleiri nuorille joukkuevoimistelijoille sekä Tsemppileiri kaikille monipuolisesta liikunnasta kiinnostuneille.

Kesäleirille osallistuminen ei vaadi aiempaa taustaa voimisteluseurassa tai muustakaan lajista.

– Kesäleirillä on ohjelmaa aamuyhdeksästä iltapäivällä kolmeen asti. Päivän aikana liikutaan noin neljällä eri liikuntatunnilla, jotka koostuvat tanssista, temppuiluista, peleistä, leikeistä, ulkoliikunnasta ja voimistelusta. Tärkeintä leirillä on kavereiden kanssa liikkuminen, kannustavat ja innostavat ohjaajat sekä tietysti makoisa leiriruoka. Harmillisesti tänä vuonna lapset eivät pääse yöpymään koululla, joka on tietysti ollut se kaikkein mukavin juttu leiridiskoineen ja illanviettoineen, kertoo toiminnanjohtaja Eerika Laalo-Häikiö.

Koronavirusepidemian takia leirisuunnitelmia viilataan loppuun asti ja toiminnassa huomioidaan terveysturvallisuusasiat viranomaisten ohjeiden mukaisesti.

Ilmoittautumiset tulee tehdä 25.4. mennessä Mäntsälän Voimistelijoiden verkkosivuilla.

– Meille on tärkeää saada ilmoittautumiset ajoissa, jotta voimme tehdä suunnitelmamme viranomaisten koronaohjeiden mukaan. Leiri myös työllistää paikallisia nuoria ryhmyreiden ja ohjaajien tehtäviin, joten senkin takia leirisuunnittelu on ollut käynnissä jo alkuvuodesta alkaen. Tervetuloa mukaan kesäleirille, toivottaa Laalo-Häikiö.

Mäntsälän Voimistelijoiden toiminnassa alakouluikäiset ovat saaneet liikkua erityisjärjestelyin helmikuusta alkaen.

Muuten toimintaa on toteutettu paljon etätunteina ja -treeneinä. Kausi jatkuukin poikkeuksellisesti toukokuun loppupuolelle myöhäisen aloituksen takia.

– Tänä keväänäkään emme saa järjestää kevätnäytöstä, joka on monelle odotettu kauden päätös esiintymisineen. Odotamme kovasti, että saamme käynnistää kesäjumppia ulkona, jotka nykytiedon mukaan voisivat alkaa kesäkuun alussa. Aikuiset ovat jumpanneet etäyhteyksin joulukuusta alkaen, joten odotamme jumppaamista yhdessä kovasti. Lisäksi nuorten tulisi ehdottomasti päästä takaisin harrastamisen pariin sisätiloihin mahdollisimman pian, sanoo seuran puheenjohtaja Elina Rauhamäki.

Tulevista kesäjumpista tiedotetaan mahdollisimman pian. Uuden toimintavuoden 2021-2022 suunnittelu on parhaillaan käynnissä.

Lisätietoa osoitteessa www.mantsalanvoimistelijat.fi