Helikopteri sahaa lähipäivinä puiden latvoja ja oksia

Konserniyhtiö Nivos sahaa helikopterin avulla puiden latvoja ja oksia ison 110 KV:n voimajohdon läheisyydestä. Sahaukset suoritetaan 20.–30.4.2021 välisenä aikana.

Helikopterin reitti kulkee Hikiältä kohti Mäntsälää päättyen Kaunismäelle juna-aseman läheisyyteen. Sahauksella ennaltaehkäistään häiriöitä sähkönjakelussa, kun puiden latvat ja oksat eivät yllä sähkölinjoille.

Nivos on tiedottanut voimajohdon läheisyydessä olevia maanomistajia kirjeitse sekä tekstiviestillä. Nivos pyytää ilmoittamaan, mikäli kiinteistölläsi on käsiteltävän voimajohdon läheisyydessä meluherkkiä eläimiä. Olethan yhteydessä sahauksen suorittavan Eltel Networks Oy:n yhteyshenkilö Antti Laitiseen, puh. 040 311 2311.

Turvallisuutesi vuoksi suosittelemme ettet tule työmaalle sahauksen aikana. Jos vierailet työmaalla, huomioithan 90 metrin varoetäisyyden helikopteriin ja ilmoitat tulostasi työkohteen yhteyshenkilölle.

Helikopterin läheisyydessä vähimmäissuojavarustus on huomiovärinen liivi/takki ja suojakypärä. Dronen lennättäminen helikopterin läheisyydessä on kielletty!

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut