Yhteensä 20 hakijaa kunnanjohtajaksi

20 hakee Mäntsälän kunnanjohtajaksi. Määrä kasvoi seitsemällä ensimmäisestä hakukierroksesta.

Uusia hakijoita ovat merkonomi Juho Koho, hallintotieteiden maisteri Hannu Laurila, kauppatieteiden maisteri Hannu Mars, Lassi Niemi, filosofian maisteri Pekka Puistosalo, kauppatieteiden maisteri​ Hannele Rahkala ja hallintotieteiden maisteri Kirsi Virtanen.

Aiemmin virkaa ovat hakeneet kauppatieteiden maisteri Kimmo Hietala, hallintotieteiden maisteri Nina Kivi, ympäristötekniikan diplomi-insinööri Perttu Palkia, valtiotieteiden maisteri, Kuuma-seudun yhteistyöjohtaja ja liikelaitoksen johtaja Antti Kuusela, markkinointimerkonomi Mika Särkelä, Riihimäen elinvoimajohtaja Mika Herpiö, hallintotieteiden maisteri Anu Helin, Kalevi Ylisirniö, MBA Jari Järvinen, valtiotieteiden maisteri Sabah Samaletdin, proviisori Tapio Heilala, Marko Halla ja Matti Mäkelä.

Toinen hakukierros päättyi sunnuntaina 11. huhtikuuta. Uusien hakijoiden joukossa oleva Hannu Laurila on koulutuskuntayhtymän Keudan mäntsäläläinen toimitusjohtaja. Laurila on toiminut Mäntsälän kunnankamreerina ennen siirtymistään Keudan talous- ja hallintojohtajaksi vuonna 2001.

Hakijoiden joukossa on myös Mäntsälän entinen kunnanjohtaja Kalevi Ylisirniö. Hän toimi virassa ennen eläkkeelle jäävää kunnanjohtaja Esko Kairesaloa.

Osa joukosta on kokeneita hakijoita. Esimerkiksi Hannele Rahkala on hakenut tämän ja viime vuoden aikana ainakin Riihimäen, Tornion, Kauhajoen, Ylöjärven, Mänttä-Villpulan ja Naantalin kunnan- tai kaupunginjohtajaksi sekä Etelä-Karjalan maakuntajohtajaksi.

Kunnanjohtaja on tarkoitus valita 24. toukokuuta.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut