Mäntsälässä pääsee ekokampaajalle jo loppusyksystä

Salon Nina’s tarjoaa loppusyksystä alkaen ekokampaamon palveluita Mäntsälässä. Erityisesti intialaista päänhierontaa odottava Anneli Suomalainen siirtyi vanhana asiakkaana Niina Österbergin uuden kampaamon asiakkaaksi. katriina raanto

Katriina Raanto

Mäntsälän runsaaseen parturi-kampaamotarjontaan on tulossa mielenkiintoinen lisä lokakuussa, kun Niina Österberg valmistuu ekokampaajaksi Tuusulan Keudasta.

Vuonna 2004 parturikampaajaksi valmistunut Österberg avasi huhtikuun alussa oman liikkeen Keskuskadulle. Sitä ennen hän työskenteli 6,5 vuotta Salon Sistersissä Mäntsälässä.

Österbergin parturikampaamo, Salon Nina’s, tarjoaa tällä hetkellä normaaleja parturi-kampaamopalveluita, mutta opintojen edetessä hän tekee liikkeessään myös ekokampaamoon liittyviä harjoitustöitä jo ennen valmistumistaan.

– Innostuin opiskelemaan ekokampaajaksi, koska olen työssäni kohdannut yhä enemmän ihmisiä, jotka ovat yliherkistyneet kemiallisille väreille. On tärkeää, että pystymme tarjoamaan heille muita vaihtoehtoja, kertoo Österberg.

Ekokampaajana hän kokee pystyvänsä palvelemaan asiakkaitaan monipuolisemmin tarjoamalla heille kokonaisvaltaista hoitoa intialaisesta päänhieronnasta ja erilaisista kasvonaamioista sertifioituihin, 100-prosenttisesti kasviperäisiin hiusväreihin.

Ekokampaajakoulutus vaatii uusien näkökulmien ja toimintatapojen oppimista sekä syventymistä ekologiseen hiustenhoitoon.

Ja koska itse toiminta vaatii myös hieman erilaiset, paremmin yksityisyyttä tarjoavat puitteet, tuli oman parturikampaamon perustaminen Österbergille ajankohtaiseksi opiskelun myötä.

Kommentoi

Palvelut