Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Työttömyysaste pysyi Mäntsälässä ennallaan

Työttömyysaste oli Mäntsälässä helmikuun lopussa 8,8 prosenttia, kun se vuotta aiemmin oli samalla ajankohtana 5,9 prosenttia. Tammikuun työttömyysaste oli niin ikään 8,8 prosenttia.

Mäntsälässä oli helmikuun lopulla Uudenmaan alhaisin työttömyysaste. Koko Uudenmaan työttömyysaste oli helmikuun 2021 lopussa 12,9 prosenttia.

Mäntsälässä työttömiä työnhakijoita oli helmikuun lopussa 888 ja viime vuonna vastaavana ajankohtana heitä oli 590 kpl. Työttömien luvuissa on mukana lomautetut.

Helmikuun lopussa Mäntsälän nuorten työttömien, alle 25-vuotiaiden määrä oli 99 ja yli 50-vuotiaiden työttömien määrä oli 377. Pitkäaikaistyöttömien määrä oli 276. Avoimia työpaikkojen määrä oli 114 kpl ja vuotta aiemmin avoimia työpaikkoja oli helmikuun lopussa 187 kpl.

Uusia yrityksiä perustettiin Mäntsälään helmikuun loppuun mennessä 22 kpl. Samana ajanjaksona rekisteristä poistui 9 kpl yrityksiä.