Teiden pinnat ovat nyt erittäin liukkaita – Keski-Uudenmaan alueella ollut tänään jo 11 liikenneonnettomuutta

Kuvituskuva. Armi Suojanen

Keski-Uudenmaan pelastuslaitos kertoo Twitterissä, että alueella on ollut aamukuudesta lähtien jo yhteensä 11 liikenneonnettomuutta.

– Teiden pinnat ovat erittäin liukkaita tällä hetkellä. Varovaisuutta ja malttia liikenteeseen, päivityksessä muistutetaan.

Itä-Uudenmaan poliisilaitos puolestaan varoitti erittäin haastavasta ajokelistä heti aamusta.

Apulaispoliisipäällikkö Ari Karvonen kertoi juuri Twitterissä, että tähän mennessä Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen alueella on ollut 18 kolaritehtävää. Useita liikenneonnettomuuksia on ollut muun muassa Kehä kolmosella ja Hämeenlinnanväylällä.

– Huono keli ei näytä hellittävän, pakkaslumi liukastuttaa tiet ja heikentää pöllytessään näkyvyyttä. Nyt varovasti, jotta päästään illaksi kotiin, Karvonen kertoo päivityksessään.

Noin kello 14 Itä-Uudenmaan poliisilaitos kertoi, että liikenteestä johtuvia tehtäviä on sen alueella ollut tänään jo 30, joista suurin osa Vantaalla. Ajokeli huononee koko ajan. Autoilijoita kehotetaan välttämään pääväyliä ja välttämään kokonaan autoilua, jos se on mahdollista.

Päivitetty tuorein luku 9.3. klo 14.23.

Henkilövahinkojakin sattunut: Kymmenien autojen ketjukolari katkaisi Turunväylän, kolmostiellä rekka suistui sillalta – Poliisi kehottaa pysymään poissa jäisiltä pääväyliltä

Kommentoi

Palvelut