Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lukiolle beachvolleykenttä – aloite oppilaskunnalta

Tekninen lautakunta käsitteli 18. helmikuuta kokouksessaan kuntalaisaloitteen koskien kahden beachvolleykentän rakentamista lukion tontille ulkoauditorion takana olevalle alueelle.

Aloitteen taustalla oli lukion oppilaskunta, jonka mielestä pihalla sijaitsevan ulkoauditorion (Karhulantien varressa) takana sijaitseva nurmialue on jo pitkään ollut käyttämättömänä. Lisäksi aloitteessa esitetään, että kenttien rakentaminen hyödyttäisi lukion liikuntaryhmiä ja mahdollistaisivat liikuntatuntien lajivalikoiman laajenemisen.

Oppilaskunta pyysi alustavan laskelman kentän kustannuksista kunnan vihersuunnittelija Arja Aallolta.

Tekniset palvelut on aloitteen perusteella laatinut alustavan suunnitelman ja täsmentänyt kustannusarviota. Kentät on sijoitettu tontille siten, että mahdollinen myöhemmin toteutettava täydennysrakentaminen on mahdollista asemakaavassa esitetyllä tavalla.

Hankkeen hinnaksi arvioidaan noin 12 000 euroa ja kustannukset katetaan kuntatekniikka-tulosalueen pienille täydennysrakennuskohteille varatusta investointimäärärahasta.

Beachvolleykentät pyritään toteuttamaan vuoden 2021 aikana, kuitenkin viimeistään 2022.