Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Torstain 25.2. tilanne: Keusoten alueella 32 uutta tartuntaa – karanteenissa nyt noin 1 400 asukasta

Torstaina Keusoten alueella todettiin 32 uutta koronatartuntaa, joista Mäntsälästä oli yksi, Järvenpäästä 13, Nurmijärveltä 6, Tuusulasta 2, Hyvinkäältä 9 ja Pornaisista 1.

Torstain jäljitys on kesken ruuhkautumisen vuoksi.

Tuusulassa Riihikallion koulussa on tapahtunut joukkoaltistuminen koronavirukselle. Koulussa on ollut tartuttavuusaikana koronapositiiviseksi todettu henkilö 18.–19. helmikuuta. Altistuneet henkilöt asetetaan kotikaranteeniin Keusoten tartuntataudeista vastaavan lääkärin määräyksestä. Keusoten infektio- ja tartuntatautiyksikkö on henkilökohtaisesti yhteydessä altistuneiden huoltajiin. Huoltajat saavat tarkemmat ohjeet koulun kautta. Altistuneita on yhteensä vajaat 20 henkilöä.

Lisäksi Hyvinkäällä Kruununmaan päiväkodissa on tapahtunut joukkoaltistuminen koronavirukselle. Päiväkodissa on ollut tartuttavuusaikana koronapositiiviseksi todettu henkilö 19. helmikuuta.

Keusote kehottaa alueellaan toimivia elinkeinonharjoittajia ja muita toimijoita ottamaan huomioon tartuntatautilain uudistukseen.

Keusoten alueella on todettu 1 972 koronatartuntaa keväästä laskettuna.

Keusoten alueella karanteeniin asetettuja on ollut tänä vuonna yhteensä 3 146 henkilöä (muitakin kuin Keusoten asukkaita) ja tällä hetkellä karanteenissa on 1 403 Keusoten asukasta.

Kerava kertoo etäopetuksen toimenpiteistä lisää perjantaina – torstaina todettiin vain yksi uusi koronatartunta