Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Keskiviikon 24.2. luvut: Keravalla 10 uutta tartuntaa, Keusoten alueella 30 – altistumisia koulussa ja päiväkodissa

Keskiviikkona Keusoten alueella todettiin 30 uutta koronatartuntaa. Tartuntoja oli kunnittain: Mäntsälässä 1, Järvenpäässä 9, Nurmijärvellä 10, Tuusulassa 5, Hyvinkäällä 4 ja Pornaisissa 1. Keskiviikon jäljitys on kesken ruuhkautumisen vuoksi.

Koronatartuntoja on Keusoten alueella ollut keväästä laskettuna 1940. Karanteeniin asetettuja on yhteensä tänä vuonna 3 109 henkilöä (muitakin kuin Keusoten asukkaita) ja tällä hetkellä karanteenissa on 1 427 Keusoten asukasta.

Tuusulassa Riihikallion koulussa on tapahtunut uusia altistumisia koronavirukselle. Lisäksi Hyvinkäällä Martintalon päiväkodissa on tapahtunut joukkoaltistuminen koronavirukselle.

Keskiviikkoon mennessä koronarokotuksia oli annettu 10 548. Keravalla rokotteita on annettu noin 1 800.

Keravalla oli keskiviikkoon mennessä todettu 10 uutta koronatartuntaa. Koronavirustartuntojen kokonaismäärä on 494,

Sairastuneiden joukossa on yksi päiväkoti-ikäinen (ei ole ollut tartuttavana päiväkodissa) ja yksi yläkouluikäinen (ei ole ollut tartuttavana koulussa). Palvelukeskus Hopeahovissa on todettu koronatartunta yhdellä asukkaalla ja hoivakoti Vommassa yhdellä työntekijällä.

Keravan kaupungin tiedotteen mukaan Husissa on sairaalahoidossa 71, joista teholla on 17 potilasta. Perusterveydenhuollon osastoilla on 21 potilasta. Sairaalahoidossa on yhteensä 92 potilasta.

Sairaaloiden kuormitus tulee lisääntymään edelleen erityisesti iäkkäiden sairastumisten vuoksi. Keravalla iäkkäitä sairastuneita on ollut suunnilleen saman verran kuin muissakin Uudenmaan kunnissa.

Hallitus neuvottelee keskiviikkoiltana koronatoimista ja Kerava odottaa myös aluehallintoviraston päätöksiä mahdollisista rajoitustoimenpiteistä. Keravan valmiusjohtoryhmä tarkkailee koronatilannetta edelleen päivittäin.

Savion krouvissa taas korona-altistus – "Jatkotartuntoja on todettu nyt jo useita"

Keravalaisella kuntosalilla korona-altistuminen – Power Centerillä oli koronatartunnan saanut henkilö maanantaina

Keusoten koronajäljitys on ruuhkautunut – Tuusulassa altistumisia koulussa ja kuntosalilla