Keusoten koronajäljitys on ruuhkautunut – Tuusulassa altistumisia koulussa ja kuntosalilla

Keravalla Anttilan rokotuspisteen toiminta alkaa keskiviikkona. Jatkossa kaikki rokotukset järjestetään Anttilan kiinteistössä. Rokotukseen tulee aina olla aika varattuna ja rokotukseen voi saapua vain terveenä. Anton Soinne

Anne Koski

Tiistaina 23.2. Keusoten alueella todettiin 29 uutta koronatartuntaa. Tartunnoista kaksi oli Mäntsälästä, yhdeksän Järvenpäästä, kahdeksan Nurmijärveltä, viisi Tuusulasta, neljä Hyvinkäältä ja Pornaisista yksi. Tiistain jäljitys on kesken ruuhkautumisen vuoksi.

Koronatartuntoja on Keusoten alueella todettu keväästä laskettuna 1910. Karanteeniin asetettuja yhteensä tänä vuonna 3 053 henkilöä (muitakin kuin Keusoten asukkaita) ja tällä hetkellä karanteenissa on 1 384 Keusoten asukasta.

Tuusulassa Riihikallion koulussa 19.2. sekä Crossfit kuntosalilla 15.2. klo 18.30–19.30 on tapahtunut altistumisia koronavirukselle. Lisäksi Hyvinkäällä ravintola Amarillossa asioineet asiakkaat ovat voineet altistua koronavirukselle. Mahdollinen altistuminen on voinut tapahtua 16.2. klo 15–16.30.

Keravalla todettujen koronavirustartuntojen kokonaismäärä on 483, uusia tapauksia oli tiistaina 4. Kahden viikon aikana uusia tartuntoja on todettu 77. Keravalla ilmaantuvuus on 208/100 000.

Lisäksi kaupunki kertoo tiedotteessaan, että Hopeahovissa on otettu näytteitä asukkailta siinä yksikössä, jossa todettiin koronavirustartunta. Positiivisia tuloksia ei ole toistaiseksi todettu.

Vierailut terveyskeskuksen osastoilla tauolle Keravalla – osa vierailijoista ei ole suostunut käyttämään maskia

Keusote ja Kerava eivät ainakaan heti ota käyttöön tartuntatautilain muutoksen mahdollistamia koronarajoituksia – "Tilannetta seurataan"

Kommentoi

Palvelut