Hyväksikäyttötuomio pysyi hovissa – Teot tapahtuivat Mäntsälässä viiden ja puolen vuoden aikana tammikuusta 2009 alkaen

Helsingin hovioikeus ei muuttanut käräjäoikeuden tuomioita, joissa vuonna 1963 syntynyt mies tuomittiin lasten törkeästä seksuaalisesta hyväksikäytöstä kahden ja puolen vuoden vankeuteen. Tuomittu oli valittanut tuomioista. Teot tapahtuivat Mäntsälässä viiden ja puolen vuoden aikana tammikuusta 2009 alkaen. Lapset olivat rikosten alkaessa seitsemän- ja kahdeksanvuotiaita .

Aiemman tuomion lisäksi tuomittu määrättiin maksamaan asianajajapalkkioita ja muita kuluja noin 2600 euroa. Valtio sen sijaan maksoi tuomitun asianajokulut, noin 6000 euroa.

Mies oli vienyt kahdeksanvuotiaan kuusia kasvavalle pellolle, jossa käski lapsen riisuutua alastomaksi ja tyydytti itseään lapsen nähden. Lisäksi hän pakotti lapsen koskemaan sukupuolielimeensä ja tyydyttämään häntä.

Toisessa tapauksessa kyse oli 7-vuotiaasta lapsesta. Mies pakotti lapsen tyydyttämään häntä käsin kaikkiaan yli 20 kertaa usean vuoden aikana. Mies sai lisäksi lapsen laskemaan housunsa alas lupaamalla tälle kissanpennun, jonka jälkeen mies kosketteli tätä sukupuolielinten alueelta.

Mies kielsi lapsia kertomasta asiasta kenellekään uhaten muuten tappavansa heidän perheensä.

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut