Yrittäjäpariskunta menehtyi häkämyrkytykseen – olivat pitkäaikaisia talousvaikuttajia Keski-Uudellamaalla

Tanja-Elina Niemi

Järvenpään, Keravan, Tuusulan ja Mäntsälän yrityselämä on kokenut ison menetyksen, sillä pitkään luontaistuotekauppoja pitänyt yrittäjäpariskunta on menehtynyt häkämyrkytykseen 17. tammikuuta.

Menehtymisestä kerrotaan yrityksen Facebook-sivuilla 25. tammikuuta. Siellä sanotaan, että "Kamomilla on joutunut kohtaamaan suuren surun omistajien kuoltua sunnuntaina 17.1 häkämyrkytykseen".

Terveyskaupat olivat kiinni 13. helmikuuta hautajaisten vuoksi: "Koska tiedämme heidän olleen rakastettuja niin asiakkaiden kuin kollegojen keskuudessa joudumme valitettavasti ilmoittamaan että Koronan takia saattoväki on jouduttu rajaamaan vain läheisimpiin sukulaisiin", yrityksen sivuilla kerrotaan ja kiitetään kaikista myötätunnon ja muistamisen osoituksista, joita ovat saaneet.

Yrittäjien ensimmäinen terveyskauppa avattiin Järvenpäähän 1987. Sen jälkeen he perustivat vielä kaupat Keravalle, Tuusulan Hyrylään sekä Mäntsälään.

Keravan ja Järvenpään myymälöissä on alkaneet loppuunmyynnit: liikkeet lopetetaan tämän kuun lopussa. Mäntsälän liike jatkaa vielä toimintaa.

Yritys kuuluu TerveysTieto -ketjuun ja myy luontaistuotteita, ravintolisiä sekä luomuruokaa.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Palvelut