Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Keusoten kunnissa 17 uutta tartuntaa – Järvenpäässä jatkuvat massiiviset joukkoaltistumiset: Kinnarin koulussa karanteenissa on jo 130 oppilasta ja osa henkilökuntaa

Perjantaina 5. helmikuuta Keusoten alueella todettiin 17 uutta koronavirustartuntaa, joista Mäntsälässä yksi, Järvenpäässä kahdeksan, Nurmijärvellä kaksi, Tuusulassa viisi ja Hyvinkäällä yksi.

Järvenpäässä joukkoaltistumiset jatkuvat, ja koska Keusoten tartunnanjäljitys on tällä hetkellä pahoin ruuhkautunut, yhteydenotot koulujen oppilaiden sekä päiväkotien lasten vanhempiin saattavat kestää muutamia päiviä.

Kinnarin koulussa on todettu lisää altistuneita, jotka liittyvät jo aikaisemmin ilmoitettuun joukkoaltistumiseen. Yhteensä Kinnarin koulussa on muutamien päivien aikana asetettu karanteeniin 130 oppilasta ja osa henkilökuntaa.

Järvenpään Yhteiskoulussakin on tapahtunut uusi joukkoaltistuminen, jonka seurauksena karanteeniin asetetaan yhteensä noin 20 henkilöä.

Uusi joukkoaltistuminen koskee myös Kartanon koulun Ylä-Kartanon puolta. Altistuminen johtaa yhteensä noin 30 henkilön karanteeniin.

Haarajoen koulussa karanteenin asetettujen määrä nousee kaikkiaan noin 50:een, kun vielä edellisenä päivänä torstaina määrä oli jonkin verran yli 30.

Myös Cooperin päiväkodissa on tapahtunut uusia altistumisia tammikuun lopun altistumisten jälkeen. Altistuneita on yhteensä kymmenkunta.

Keusoten alueella karanteeniin on tänä vuonna asetettu 1 744 henkilöä; joukossa muitakin kuin Keusoten asukkaita. Tällä hetkellä karanteenissa on 1 135 Keusoten kuntien asukasta.