Nelostie ruuhkautuu Mäntsälässä vielä useita tunteja – aamun onnettomuudessa osallisena pumppuauto ja kolme henkilöautoa

Keskiviikkona aamukuuden jälkeen Nelostiellä Mäntsälän eteläisen liittymän ja Tuuliruusun liikenneaseman välillä tapahtunut liikenneonnettomuus ruuhkauttaa moottoritietä vielä useita tunteja. Poliisi on paikalla ohjaamassa liikennettä.

– Toinen etelään päin menevä kaista on suljettuna todennäköisesti puoleenpäivään saakka, päivystävä paloesimies Petteri Paajanen Keski-Uudenmaan pelastuslaitokselta kertoo.

Onnettomuudessa oli osallisena neljä ajoneuvoa. Tapahtumat saivat alkunsa, kun pumppuauto kaatui moottoritielle kyljelleen niin, että sen toinen takakulma jäi tielle. Pumppuauton takaa tulleet kolme henkilöautoa väisti sitä, ja suistuivat siksi ulos tieltä.

– Ensihoito kävi paikalla, mutta ketään ei kuljetettu jatkohoitoon. Yksi henkilöautoista pääsi jatkamaan matkaa, kaksi tarvitsee hinausauton apua.

Pumppuauton nostamiseen tarvitaan järeämpää kalustoa, ja sen saapuminen onnettomuuspaikalle vie aikaa, siksi moottoritien toinen kaista pysyy suljettuna.

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut