Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mäntsälän Uutisilla 18 000 lukijaa

Mäntsälän Uutiset tavoittaa paperisena ja sähköisenä tuotteena säännöllisesti 18 000 lukijaa, käy ilmi tuoreesta Kansallisesta Mediatutkimuksesta (KMT).

Edellisessä KMT-mittauksessa Mäntsälän Uutisten kokonaistavoittavuus oli 16 000 ihmistä, mutta luvut eivät ole mittaustavan muutoksen vuoksi suoraan vertailukelpoisia.

Paperisen lehden vertailukelpoinen lukijamäärä on ollut molemmissa kahdessa viimeisimmässä mittauksessa 14 000 lukijaa.

– Paperilehden lukijamäärä ei tämänkokoisessa kunnassa voi käytännössä suurempi olla, toteaa päätoimittaja Joonas Romppanen.

– Sen sijaan sähköisinä uutisemme tavoittavat lukijoita laajemmaltakin alueelta, ja verkkolukumme ovat olleet jo useina vuosina selvässä kasvussa.

Romppanen myös lupaa, että lähiaikoina lanseerattava, mobiililaitteissa toimiva uutissovellus tekee lehden sivuille siirtymisen entistäkin helpommaksi.

Mäntsälän Uutiset kuuluu Etelä-Suomen Mediaan, jonka lehtien yhteinen kokonaistavoittavuus on nyt 1 123 000 lukijaa. Taso on sama kuin edellisessä mittauksessa, vaikka koronan vuoksi osa nimikkeistä on ollut julkaisutauolla.

Mediatalo Keskisuomalaisen, johon Etelä-Suomen Media kuuluu, lehtien kokonaistavoittavuus on 2 005 000 lukijaa.