Husin teho-osaston sairaanhoitaja Eija Koponen sai koronarokotteen – Suomen ensimmäiset kuusi rokotetta annettiin Helsingissä

Teho-osaston sairaanhoitaja Eija Koponen sai ensimmäisten joukossa rokotteen sunnuntaina. Rokottamassa sairaanhoitaja Carita Karttunen. Jouko Tuomas-Kettunen

Armi Suojanen

Suomen ensimmäiset koronavirusrokotteet pistettiin kuuteen Husin eri yksiköissä työskenteleviin työntekijöihin Lastensairaalan tiloissa Helsingissä sunnuntaina kello 14.

Historiallisen rokotteen saivat teho-osaston sairaanhoitajat Eija Koponen ja Marcus Norrgård sekä osastonlääkäri Benny Hellqvist, päivystyksen ylilääkäri Timo Suonsyrjä ja apulaisosastonhoitaja Kirsi Mustalammi ja keuhko-osaston sairaanhoitaja Andrea Nummi.

Tottunut rokotteiden ottaja Eija Koponen kertoo, että rokotus tuntui samalta kuin muutkin, mutta sen tärkeyden takia myös "ihanalta".

– Esimies tuli kysymään, jos haluan rokotuksen, mutta unohti mainita, että tästä tulikin tällainen mediahässäkkä, helsinkiläinen Koponen nauroi jälkeen päin toimittajien ympäröimänä.

Kommentoi

Palvelut