Marko Ahl Nivoksen johtoon

Energia-, vesi-, lämpö- ja tietoverkkoratkaisuja tarjoavan mäntsäläläisen Nivoksen toimitusjohtajaksi on valittu Marko Ahl. Ahl aloittaa tehtävässä 11. tammikuuta 2021. Konsernin pitkäaikainen toimitusjohtaja Esa Muukka siirtyy eläkkeelle helmikuun alussa.

– On hienoa antaa oma osaaminen alaansa etunenässä kehittävän vahvan toimijan käyttöön. Nivoksella on tehty hienoja asioita muun muassa päästöttömän energian ja laadukkaiden sähkö-, vesi- ja valokuituyhteyksien tarjoamiseksi ihmisille ja yrityksille. Odotan mielenkiinnolla näiden ratkaisujen kehittämistä eteenpäin yhdessä nivoslaisten kanssa, Ahl sanoo Nivoksen tiedotteessa.

Mäntsälän kunnan omistaman Nivos-konsernin toimitusjohtajana aloittavan Ahlin mukaan kestäville ratkaisuille on yhä suurempi kysyntä.

– Alan näkymät ovat hyvät, mutta samalla ilmastonmuutoksen ja lisääntyneen kilpailun myötä haastavat. Energiaratkaisujen on oltava samanaikaisesti päästöttömiä, edullisia ja kannattavia, ja vesi-, lämpö- ja nettiyhteyksien merkitys arjen toimivuudelle on yhä tärkeämpi. Yhtälöä on onneksi ratkaisemassa fiksuja ja osaavia ammattilaisia, Ahl toteaa.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut