Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Perjantaina Keusoten alueella viisi ja Keravalla kaksi uutta koronatartuntaa – Klaukkalassa Isoniitun koulussa joukkoaltistuminen

Perjantaina Keusoten alueella todettiin viisi uutta koronavirustartuntaa. Tartunnoista kaksi oli Mäntsälästä, yksi Hyvinkäältä ja kaksi Nurmijärveltä.

Tartuntojen kokonaismäärä on 1080. Niistä 246 on Hyvinkäältä, 278 Järvenpäästä, 88 Mäntsälästä, 261 Nurmijärveltä, 24 Pornaisista ja 183 Tuusulasta. Tartunnat ovat ulkomaanmatkoilta ja jatkotartuntoja perhepiiristä.

Nurmijärven Klaukkalassa Isoniitun koulussa on ollut joukkoaltistuminen koronavirukselle.

Koululla on ollut koronapositiiviseksi todettu henkilö 15.–16.12. Altistuneet asetetaan kotikaranteeniin Keusoten tartuntataudeista vastaavan lääkärin määräyksestä. Keusoten infektio- ja tartuntatautiyksikkö on henkilökohtaisesti yhteydessä altistuneisiin.

Altistuneita on noin 10 henkilöä. Huoltajat, joita asia koskee, ovat saaneet tiedon koulun kautta 18.12. Keusoten tiedotteessa kerrotaan, että mikäli koulu ei ole ollut yhteydessä teihin perjantaina 18.12., altistuminen ei koske teidän lastanne.

Keravalla todettujen koronavirustartuntojen määrä on perjantaihin mennessä 224. Kahden viikon aikana uusia tartuntoja on todettu 30.

Potilaiden läheisten vierailukieltoa Keusoten terveyskeskussairaalan akuuttiosastoilla jatketaan 10.1. saakka