Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tässä tiistain luvut: 13 koronatartuntaa Keusoten kunnissa

Keusoten alueella on tiistaina 15.12. todettu 13 uutta koronatartuntaa. Tartuntoja on Hyvinkäällä viisi, Järvenpäässä ja Mäntsälässä kaksi, Nurmijärvellä yksi ja Tuusulassa kolme.

Tartuntojen kokonaismäärä on nyt 1049: Hyvinkään luku on 242, Järvenpään 271, Mäntsälän 83, Nurmijärven 251, Pornaisten 24 ja Tuusulan 178.

Keusoten mukaan tartunnat ovat peräisin ulkomailta, ravintolasta, työpaikoilta ja perhepiirissä, mutta kaikkia ei voida enää jäljittää.

Järvenpään Teboililla maanantaina 14.12. kello 12 lounastaneet ovat voineet altistua koronavirukselle, sillä Teboililla kyseisenä aikana lounastaneella henkilöllä on todettu koronavirusinfektio.

Lisäksi Nurmijärvellä Isoniitun koulussa on tapahtunut uusia altistumisia koronavirukselle. Keusoten tiedotteen mukaan koululla on ollut koronapositiiviseksi todettu henkilö 11.12.

Koululla on käytetty kasvomaskeja, jonka vuoksi altistumisia on vähän. Altistuneet asetetaan kotikaranteeniin Keusoten tartuntataudeista vastaavan lääkärin määräyksestä. Keusoten infektio- ja tartuntatautiyksikkö on henkilökohtaisesti yhteydessä altistuneisiin. Huoltajat saavat tarkemmat ohjeet koulun kautta, Keusotesta kerrotaan.

Keravalla todettujen koronavirustartuntojen kokonaismäärä 15.12. on 214.

Kaupunki tiedottaa, että kahden viikon aikana uusia tartuntoja on todettu 28. Keravalla ilmaantuvuus on 75,7/100 000. Sairaalahoidossa on alle viisi keravalaista.