Nummisten seurojentalo myyntiin – rakennusta ei saa purkaa ilman pakottavaa syytä

Mäntsälä

Kunta on laittamassa myyntiin Nummisten seurojentaloa. Seurojentalo sijaitsee Nummisten koulun läheisyydessä Kylänmäki nimisen kiinteistön alueella osoitteessa Ojankulmantie 20.

Tekniset Palvelut esittää kunnanhallitukselle, että kohde asetetaan myyntiin esimerkiksi tarjouskaupalla sekä nykyinen sopimus talonmiehen tehtävistä ja asumisesta irtisanotaan. Sopimuksessa on kuukauden irtisanomisaika.

Kiinteistöstä myydään noin 2700 m2:n määräala. Kiinteistön itäosasta erotettava noin 300 m2:n alue jätetään kaupan ulkopuolelle.

Kohteen alueella ei ole voimassa olevaa asemakaavaa. Alue on Nummisten koulun osayleiskaavassa osoitettu palvelujen ja hallinnon alueeksi.

Seurojentalo on merkitty osayleiskaavassa miljöölle arvokkaaksi rakennukseksi, jonka vuoksi rakennusta ei saa purkaa ilman pakottavaa syytä. Rakennusta korjattaessa tai täydennettäessä tulee myös noudattaa rakennuksen alkuperäistä tyyliä. Seurojentalo on rakennettu vuonna 1958.

Kohteesta on tehty kuntotarkastus 18.8.2020 ja kohde asetetaan myyntiin Remax / Eximas Oy LKV Mäntsälän välitystoimistolle.

Kommentoi

Palvelut