Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Matkahuoltoon postin automaatti ja noutopiste

Mäntsälän matkahuollon ja Elvis Pizza Burgerin tiloissa on tehty remonttia. Elvis saa ravintolasaliin pari pöytää lisää ja matkahuolto kipeästi tarvitsemaansa tilaa pakettipalveluihinsa.

– Esimerkiksi tänään tuli 17 rullakkoa lähetyksiä, laskee Velkku Majanen.

– Nyt puramme Black Fridayn aiheuttamaa pakettiruuhkaa. Olemme lisänneet työvoimaa niin, että matkahuollossa palvelee nyt kaksi henkilöä ja tuotteitamme kuljettavassa Mäntsälän palvelutaksissa samoin kaksi henkeä.

Majasen mukaan jouluruuhka ei ole vielä näkynyt, mutta se tulee kuun puolivälin tienoolla.

– e-Ville.com on merkittävä matkahuollon asiakas. Tänään saimme tuhat lähetystä toimitettavaksi eteen päin. Varastossa työskentelee nyt noin 10 henkilöä. Aamulla tilauksia oli lähetyslistalla noin 1200. Itse olen tällainen monitoimimies, menen e-Ville comiin, jos siellä tarvitaan ja sukkuloin matkahuoltoon tarpeen mukaan.

– Kaikkiaan välittämiemme pakettien määrä on korona-aikana kasvanut kaksinkertaiseksi.

Matkahuollon yhteydessä toimii myös e-Villen myymälä ja outlet. Sekin on saanut remontin yhteydessä hieman lisää ja hyllytila kasvoi.

– Postista otettiin yhteyttä ja tarjottiin mahdollisuutta avata pakettien noutopiste. Emme jättäneet tilaisuutta käyttämättä, koska tiedämme, että postin automaatit ovat Mäntsälässä usein täynnä. Automaattiin voi siis jättää etukäteen maksamansa paketin tai noutaa sen koodin saatuaan. Tämä monipuolistaa palveluitamme.

Niina Keränen on tullut noutamaan automaatista pakettiaan. Se sujuu jouhevasti.

– Tilaan aika paljon netistä, sanoo Keränen. Korona on aiheuttanut sen, että entistä useammin tilaan tavaroita netistä ja paketti osoitetaan automaattiin.

Kylällä kiertävään huhuun e-Ville-comin siirtymisestä pois Mäntsälästä Majanen sanoo, ettei sellaista päätöstä ole tehty.

– Jos näin kävisi, matkahuollolle nykyiset tilat olisivat aivan liian suuret. Matkahuollon saavutettavuus on nyt hyvä, ja autolla voi ajaa oven eteen paketteja noutamaan.

Elvis Pizza Burgerista kommentoidaan, että heille remontti ei ole merkinnyt ainakaan vielä mitään merkittävää palvelun suhteen.

Asiakkaat eivät koronan vuoksi tule sisälle ruokailemaan, vaan noutavat tilauksensa grillin ikkunasta.