Mahdollisia koronavirusaltistumisia Mäntsälässä Cine-elokuvateatterissa ja Mustanmäen Mäki -kioskilla

Mäntsälässä Cine-elokuvateatterissa ja Mustanmäen Mäki -kioskilla asioineet ovat voineet altistua koronavirukselle.

Keusote tiedottaa, että elokuvateatterissa ja kioskilla asioineilla henkilöillä on todettu koronavirusinfektio. Elokuvateatterissa altistuminen on voinut tapahtua perjantaina 27.11. klo 19.30–21. Elokuvateatterissa on noudatettu turvavälejä, ja tehty kaikki mahdolliset toimenpiteet koronavirustartuntojen ehkäisemiseksi.

Elokuvateatteri on ollut suljettuna maanantaista 30.11. määräysten mukaisesti. Mustanmäen Mäki -kioskilla altistuminen on ollut mahdollista lauantaina 28.11. klo 21–23.

Keusotesta suositellaan, että kyseisenä aikana liiketiloissa asioineet henkilöt seuraavat aktiivisesti terveydentilaansa. Mikäli ilmenee lieviäkin oireita, hakeudu koronavirustestiin, ja jää kotiin, kunnes saat negatiivisen koronavirustuloksen.

Yleistietoa karanteenista löytyy täältä.

Koronavirustartunnan oireita ovat esimerkiksi lämpöily, kuume, yskä, päänsärky, lihaskipu, kurkkukipu, nuha, hengenahdistus, haju- tai makuaistin menetys, pahoinvointi, ripuli ja poikkeava väsymys.

Keusoten alueen asukkaat voivat tehdä koronavirusoirearvion ja varata ajan koronavirusnäytteenottoon koronabotissa. Koronavirustestiin Keusoten alueella pääsee myös Nettipalvelun kautta tai soittamalla Koronahoitopuhelimeen p. 019 226 0099.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut