Futisharkat, kirjasto, lukio, Keuda, Savion koulu...

Leviää: Viisi joukkoaltistumista Keusotessa ja Keravalla. Todettuja tapauksia alueella 1111.

Britanniasta muualle Eurooppaan on levinnyt koronaviruksen mutaatio, joka tarttuu entistä helpommin. Mostphotos

Keusoten kunnista löytyi 17 uutta koronatartuntaa torstain aikana. Eniten, seitsemän tartuntaa todettiin Nurmijärvellä.

Mäntsälässä ja Tuusulassa tartuntoja oli kolme, Hyvinkäällä kaksi sekä Järvenpäässä ja Pornaisissa yksi.

Todettuja tartuntoja on Keusoten alueella ollut kaiken kaikkiaan 919 kappaletta. Keravalla tartuntojen kokonaismäärä on 192. Todettuja tartuntoja Keusoten ja Keravan alueella on yhteensä 1111.

Järvenpään kirjastossa on voinut saada korona-altistuksen viime perjantaina, sillä kirjastossa olleella henkilöllä on todettu korona. Mahdollinen altistuminen on tapahtunut 27. marraskuuta kello 11-15.

Keudan Wärtsilänkadun tilassa Järvenpäässä on tapahtunut koronavirusaltistuminen. Koronatartunnan saanut on ollut oppilaitoksessa tartuttavuusaikana 24.-25 marraskuuta eli viime viikon tiistaina ja keskiviikkona. Keudassa on asetettu karanteeniin vajaat 29 henkilöä.

Nurmijärven jalkapalloseuran NJS:n miesten 20-vuotiaiden ja sitä nuorempien harjoituksissa oli koronapositiivinen ihminen 30. marraskuuta. Harjoitukset pidettiin Klaukkalan tekonurmikentällä. Karanteeniin on asetettu vajaa 20 ihmistä.

Nurmijärvellä lukion Rajamäen toimipisteessä on todettu niin ikään joukkoaltistuminen. Koulussa on ollut tartuttavuusaikana 30.11.-1.12. eli tämän viikon maanantaina ja tiistaina koronapositiiviseksi todettu henkilö. Yhteensä karanteeniin on asetettu alle 10 henkilöä.

Keravalla uusia koronatapauksia on löydetty kaksi. Kahden viikon aikana uusia tartuntoja on todettu 32.

Savion koulussa on ollut altistuminen koronavirukselle. Altistuneet 60 lasta ja neljä aikuista on tavoitettu. Kaikkiin tartunnanjäljityksen perusteella koronalle altistuneisiin on oltu yhteydessä.

Keravan kaupungin ja seurakunnan itsenäisyyspäivän juhlallisuudet lähetetään striimattuina 5. joulukuuta. kello 12-13.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Palvelut