Joukkuevoimistelun Attitude Cupin tunnelmia – Mäntsälästä mukana kolme joukkuetta

Neeliat-joukkue nautti esiintymisestä. MäV

Mäntsälän Voimistelijoiden kolme joukkuetta ja HJM-seurayhteistyön kuusi joukkuetta kilpailivat viikonloppuna Vantaalla joukkuevoimistelun Attitude Cupissa. Kisakausi loppui osalla joukkueista tähän kilpailuun, ja osalla taas on vielä edessään kauden pääkilpailut.

Sarjassa 10–12-vuotiaat Mäntsälän Voimistelijoiden Liliat-joukkue kilpaili kauden viimeisessä kilpailussaan.

Samassa sarjassa Neeliat-joukkue oli päässyt pahimmasta jännityksestä yli ja onnistui tekemään kauden parhaan suorituksensa.

– Tunnelma tytöillä oli koko päivän hyvä. Suoritus oli kauden paras, ja siksi olimme hieman pettyneitä kategoriaan 5, sanoo Lilioiden vastuuvalmentaja Petra Repo.

Lilat-joukkue osallistui 8–10-vuotiaiden sarjaan.

– Suoritus meni hyvin kauden viimeisissä kisoissa, vaikka petyimmekin saamaamme kategoriaan. Kokonaisuudessaan Lilojen ensimmäinen kausi kilpailevana joukkueena on mennyt mainiosti ja nyt voi hyvillä mielin suunnata katseet ensi kauteen, kertoo vastuuvalmentaja Miisa Lilja.

HJM-seurayhteistyön Freyat-joukkueita oli mukana Attitude Cupissa yhteensä kuusi.

8–10-vuotiaiden sarjassa kilpaileva Freyat Mini loisti kauden päätöskilpailussaan. Joukkue saavutti kovatasoisessa kilpailussa upealla suorituksella kategorian 2 sijoittuen jaetulle toiselle sijalle.

12–14-vuotiaiden kilpasarjassa Freyat Aspire sai kategorian 2 yhteispistein 16.250, sijoittuen kilpailussa kuudenneksi. Tämänkertaisessa suorituksessa oli harmillisesti selkeitä virheitä, joiden vuoksi pisteet jäivät alhaisiksi.

Joukkue on viime viikkoina kärsinyt sairasteluista, joka valitettavasti näkyi kilpailusuorituksessa pienenä epävarmuutena.

– Virheet karsitaan pois ja joukkue lähtee hyvillä mielin viimeistelemään kokonaisuutta kohti kauden päätöskilpailuja, valmentaja Johanna Väliaho kertoo.

10–12-vuotiaiden sarjassa Freyat Shine sai kategorian 2, yhteispistein 16.300 ja sijoittui kuudenneksi. Joukkueen suoritus oli tarkka ja ilmaisullinen viime hetken kuviomuutoksista huolimatta.

Samassa sarjassa kilpaileva Freyat Glow saavutti myös hienosti kategorian 2, yhteispistein 15.716. Pisteet sisälsivät taiteellisen bonuksen.

14–16-vuotiaiden kilpasarjassa Freyat Kilpa jr sijoittui 16. sijalle. Haastetta kisaan toi, kun päivä aloitettiin vaihtamalla nostot ja kuviot pienemmälle kokoonpanolle.

Tytöt osoittivat sitkeyttä ja hienoa urheilijan asennetta läpi päivän ja suoritus oli tilanteeseen nähden onnistunut.

16–20-vuotiaiden kilpasarjassa Freyat Kilpa sijoittui seitsemänneksi pistein 16.550.

– Sarja on todella kovatasoinen. Suorituksessa onnistuimme näyttämään parastamme, mutta sijoitus oli pettymys, totesi Freyat Kilpa -joukkueen kapteeni Ida Mäntynen suorituksen jälkeen.

Freyat Aspire, Freyat Kilpa jr ja Freyat Kilpa -joukkueiden kisakausi huipentuu mestaruuskilpailuihin Tampereella kahden viikon päästä.

Kommentoi

Palvelut