Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Korona leviää nyt Keusoten alueen kouluissa– maanantaina altistuneita oli lähes 140

Keusoten alueen kouluissa todettiin maanantaina runsaasti joukkoaltistumisia: yhteensä lähes 140 henkilöä on altistunut.

Joukkoaltistumisia on tapahtunut Arkadian Yhteislyseossa Nurmijärven Klaukkalassa 12.-13. marraskuuta ja Puolimatkan koulussa Hyvinkäällä 10.-13 marraskuuta.

Mäntsälässä altistumiset koskevat kolmea oppilaitosta: Kirkonkylän koulua ja Riihenmäen koulua 10.-12. marraskuuta sekä Keudaan kuuluvaa Saaren kartanoa 12.-14. marraskuuta.

Lisäksi Mäntsälän terveysaseman osastolla on ollut koronapositiivinen henkilö, mistä on seurannut hoitohenkilökunnan altistumisia. Asiakasaltistumisia ei ole tapahtunut.

Varotoimena osastohenkilökunta testataan, ja osastolla on vierailukielto testitulosten varmistumiseen asti.

Viime viikolla Keusoten alueella varmistettiin 48 uutta koronatartuntaa, mikä on 66 prosenttia enemmän kuin edeltävillä viikoilla.

Maanantaina Keusote sai tiedon viidestä uudesta tartunnasta, jotka kaikki ovat jatkotartuntoja perhepiiristä, kouluista ja työpaikoilta.

Keusoten alueen koronatartuntojen kokonaismäärä on ylittänyt 700 rajan ja on nyt 704.

Hyvinkäällä tartuntoja on 168, Järvenpäässä 202, Mäntsälässä 44, Nurmijärvellä 161, Pornaisissa 14 ja Tuusulassa 115.