Joukkuevoimistelun SM-kilpailuissa mukana neljä Freyat-joukkuetta

Team Freyat sijoittuivat 14-16-vuotiaiden SM-sarjassa 8. sijalle.

Viikonloppuna kilpailtiin joukkuevoimistelun SM-kilpailut Helsingissä Töölön kisahallissa.

HJM-tiimin (Hyvinkään Voimistelu ja Liikunta, Järvenpään Voimistelijat, Mäntsälän Voimistelijat) neljä SM-sarjan joukkuetta osallistuivat kilpailuihin. SM-sarjan joukkueet päättivät kilpailukautensa tähän viikonloppuun.

14–16-vuotiaiden SM-sarjassa Team Freyat sai ohjelmastaan yhteispisteet 31.300 sijoittuen kahdeksanneksi.

Joukkueesta kerrotaan, että viimeinen harjoitteluviikko ennen kilpailuja sujui vahvasti ja joukkue sai hyvää palautetta myös tuomarikäynniltä.

Joukkue suoritti alkukilpailun sekä finaalin vahvalla ilmaisulla ja tunteella, mutta suorituksiin mahtui harmittavan isot virheet ja epätarkkuudet, jotka pudottivat pisteitä ja oletettua sijoitusta alaspäin.

Joukkue ei saavuttanut pääkisoihin asetettua tavoitetta, mutta valmennustiimi on kisatuloksesta huolimatta erittäin tyytyväinen joukkueen vahvaan kehittymiseen ja voimistelutaidon nousuun.

Rock-teemainen koreografia ei ikävä kyllä tuonut esille joukkueen vahvuuksia, joten tulevan kauden koreografia tulee sisältämään enemmän voimistelullisempia elementtejä.

Samassa sarjassa ensimmäistä kauttaan kilpaileva Freyat junior sijoittui 10. sijalle yhteispistein 28.950.

Joukkueesta kerrotaan, että suoritukset menivät tasaisen hyvin, vaikka virheitäkin mahtui joukkoon. Kilpailu oli todella kovatasoinen eikä pisteet yltäneet ihan tavoitteisiin.

Kokonaisuutena tytöt olivat kuitenkin tyytyväisiä suorituksiin ja kilpailupäivään.

Team Freyat -joukkueeseen kuuluu yksitoista vuosina 2003–2006 syntynyttä urheilijaa.

Joukkueessa voimistelevat Maija Aintila, Aada Innilä, Elea Kaukonen, Sofia Kiukas, Sanni Koskinen, Mona Lempinen, Aliisa Rekola, Oona Rinne, Hilla Talvenkorpi, Iira Valtonen ja Senni Vilppunen.

Joukkuetta valmentavat Marianne Korjus, Jenna Seppälä ja Janita Honkavaara.

Freyat Junior -joukkueeseen kuuluu kymmenen vuosina 2005–2006 syntynyttä urheilijaa.

Joukkueessa voimistelevat Elissa Elo, Kerttu Karjalainen, Amanda Kiukas, Lotta Kyllönen, Aada Loman, Inka Länkinen, Linnea Malinen, Tuisku Nurminen, Ronja Suvanto ja Sofia Tanhula.

Joukkuetta valmentavat Marianne Korjus, Jenna Seppälä ja Julianna Korjus.

Suomen mestaruuden 14–16-vuotiaiden SM-sarjassa voitti Ovo junior Team yhteispistein 37.850.

12–14-vuotiaiden SM-sarjassa vapaaohjelmalla mukana oli Freyat Pre Junior, joka sijoittui sijalle 18. (osallistujia 30). Finaalipaikka jäi lopulta vain 0,45 pisteen päähän.

Ensimmäiset SM-kisat jännittivät tyttöjä jonkin verran, mutta he tekivät kauden parhaan suorituksensa ja saavuttivat uudet ennätyspisteensä 15,950 tärkeässä paikassa.

Freyat pre junior -joukkueeseen kuuluu kaksitoista vuosina 2007–2008 syntynyttä voimistelijaa.

Joukkueessa voimistelevat Siiri Hämäläinen, lina Juvanen, Nea Kallio, Säde Kuusi, Lilja Koskikallio, Olivia Lagerström, Stella Lukkarinen, Minttu Ollikainen, Sohvi Pääkkö, Jenna Rajala, Aida Tella ja Daniela Vahvelainen.

Joukkuetta valmentavat Jenna Seppälä, Marianne Korjus ja Pauliina Paloniemi.

Samassa sarjassa kilpaili myös ensimmäistä kauttaan Freyat Stars, joka sai suorituksestaan pisteet 15.850 ja sijoittui sarjassaan sijalle 20.

Freyat Stars -joukkueeseen kuuluu yksitoista vuosina 2007–2008 syntynyttä voimistelijaa.

Joukkueessa voimistelevat Milana Aalto, Henna Heikkinen, Hilla Kiuru, Malla Lempinen, Tilda Mämmi, Armi Oikarinen, Julia Rajamäki, Ellen Rönkä, Jessi Saloranta, Salma Slotte ja Tara Tuomi.

Joukkuetta valmentavat Marianne Korjus, Julianna Korjus ja Janita Honkavaara.

Kommentoi

Palvelut