Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Keusoten alueella on todettu keskiviikon aikana viisi uutta koronatartuntaa. Tartunnoista kaksi todettiin Hyvinkäällä, kaksi Nurmijärvellä ja yksi Pornaisissa.

Tämän viikon aikana uusia tartuntatapauksia on todettu 11. Kaikkiaan Keusoten alueella on tällä hetkellä varmistunut 369 koronatartuntaa.

Keusoten mukaan yli 60-vuotiaiden osuus tartunnan saaneista on ollut kasvussa. Tällä hetkellä yli 60-vuotiaiden osuus kaikista todetuista tartunnan saaneista on 21 prosenttia.

Nurmijärven Klaukkalan ruotsinkielisessä alakoulussa on tapahtunut kolmas koronavirustartunta. Uusia altistuneita ei kuitenkaan ole, eikä aiemmin karanteeniin asetettujen henkilöiden karanteeniaika muutu.

Lisäksi Hyvinkään uimalassa sunnuntaina 1.11. asioineet ovat voineet altistua koronavirukselle. Mahdollinen altistuminen on voinut tapahtua sunnuntaina kello 16–18. Uimalassa ei ole enää tartuntavaaraa, Keusote tiedottaa ja suosittelee uimalassa kyseisenä aikana olleita henkilöitä seuraamaan terveydentilaansa.