Jonna ja Mikko Karvonen valittiin Neste K Tuuliruusun kauppiaiksi

Jonna ja Mikko Karvonen aloittavat joulukuun alusta Neste K Tuuliruusun kauppiasyrittäjinä Mäntsälässä.

Karvoset kertovat lähtevänsä innostuneina ja luottavaisin mielin luotsaamaan Tuuliruusua.

– Tuuliruusulla on hyvä maine Lahden moottoritietä käyttäville ja olemme iloisia, että voimme jatkaa tätä tarinaa ja saada siihen oma kädenjälkemme. Poikkeusajasta huolimatta luotamme lujasti siihen, että tästä tulee hyvä, pariskunta toteaa K-ryhmän tiedotteessa.

Karvoset haluavat jäädä asiakkaiden mieliin asiakaspalvelun, siisteyden, maukkaan ja tuoreen ravintolatarjonnan sekä asiakkaiden toiveiden toteuttamisen kautta. Myös vastuullisuustyö kuuluu Tuuliruusun arkeen.

Jonna ja Mikko Karvosella on jo seitsemän vuoden kokemus yhteisestä huoltoasemayrittäjyydestä pääkaupunkiseudulla. Heillä oli aikaisemmin kolme Teboil-asemaa.

Jonnalla on työuraa myynnin ja markkinoinnin johtotehtävistä ja Mikko on johtanut useita IT-alan yrityksiä aiemmin urallaan. Mikolla on myös toinen yritys, joka harjoittaa charter-liiketoimintaa purjelaivalla Suomessa ja ulkomailla.

Karvosten perheeseen kuuluvat 10-vuotias poika ja 2-vuotias tytär. – Vapaa-aikamme kietoutuu osin lasten ympärille: pojan jääkiekkoharrastus ja touhukkaan taaperon puuhastelu täyttävät ilta-ajat mukavasti. Kesäisin purjehdimme, talvisin lasketellaan ja ladataan akkuja Lapin erämaamökillä, Karvoset kertovat.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut