Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Pm-mitaleja Hirvihaaran kotimaastoista

Mäntsälän Urheilijoiden nuoret saivat kuusi piirinmestaruusmitalia Uudenmaan piirin (Uudyn) maastojuoksuista.

Kilpailut käytiin Hirvihaaran hiihtokeskuksen maastossa sunnuntaina 11.10. Kilpailut vietiin läpi onnistuneesti ja yleisurheilujaosto kiittää kaikkia talkoolaisia yli jaostorajojen osallistumispanoksesta järjestelyihin.

Henkilökohtaisen kultamitalin juoksi T14-sarjan Marianne Salmi 3 kilometrin matkalla, hopeaa T11:ssä Sofia Sopanen 1,8 kilometrillä ja pronssia isosisko Sanni Sopanen 2 kilometrillä vuotta vanhempien sarjassa.

Pojissa pronssille juoksi kilometrin juoksussa 9-vuotiaiden sarjan Vili Mäenpää. Kilpailuissa juoksivat hyvin myös ensikertalaiset Sisu Mäenpää (P9), Nicholas Koskinen (P10) ja Oiva Leppävuori (P11).

Joukkuemitaleita tuli kaksi: T12-sarjassa joukkuekultaa Sanni Sopanen, Aino Rajanen ja Anni Pakkanen sekä joukkuehopeaa T14-sarjan Marianne Salmi, Vanessa Vuori ja Lara Uotinen.

Pm-maastot jouduttiin siirtämään koronan vuoksi keväältä syksyyn, mutta se ei näkynyt osallistujamäärissä.

Kilpailuissa oli 106 maaliin juossutta nuorta yhdestätoista eri seurasta ottamassa mittaa toisistaan Hirvihaaran rankassa maastossa.

Suurimmalla joukkueella Hirvihaaraan matkusti Nurmijärven Yleisurheilu 29 urheilijalla. Järjestävän seuran Mäntsälän Urheilijoiden joukkue oli neljänneksi suurin, 11 urheilijaa.

MU:n joukkue koostui urheilijoista yli jaostorajojen. Yleisurheilujaoston lisäksi pm-kilpailuissa edustivat MU:ta mm. hiihto- ja jalkapallojaostosta sekä koripallon ja tanssin harrastajia.

Jaostojen välistä yhteistyötä on voimakkaasti kehitetty tämän vuoden aikana ja se näkyikin maastojuoksujen osallistujalistassa.

Hiihtojaosto vetää edelleen yhteisiä, kaikille jaostoille tarkoitettuja treenejä sunnuntaisin Nummisten koululla klo 17-19.

Yleisurheilutreenit jatkuvat Moniksella tuttuun tapaan tiistaisin ja sunnuntaisin. Joissakin ryhmissä on vielä vähän tilaa, joten kannattaa ilmoittautua nopeasti mukaan.

Lisätietoja osoitteesta yleisurheilu@mantsalanurheilijat.fi tai nettisivuilta https://www.mantsalanurheilijat.fi/jaostot/yleisurheilu/moniksen-talvitreenit/