Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

30 000 golfkierrosta Hirvihaarassa

Sunnuntaina 11.10. Hirvihaaran golfkentällä tuli täyteen 30 000. pelikierros.

Tyypillisesti viime vuosina kentän kierrosmäärät ovat olleet noin 25 000 luokkaa. Nyt voidaan siis puhua merkittävästä kierrosmäärän lisäyksestä.

Hyvässä kunnossa ollut kenttä on vetänyt mukavasti pelaajia oman seuran ulkopuoleltakin ja vielä syksyn aikana kierroksia tulee lisää.

Sunnuntaina aamu oli sateinen ja jännitettiin, saataisiinko lainkaan selville, kenen kohdalle tuollainen merkittävä kunnia osuisi. Kentällä oli pelaajia ja niinhän siinä kävi, että kukkien luovutus tuli väylän 9 greenillä.

Hirvihaara Golf Mäntsälän ladykapteeni Sanna Heiskanen odotti klubin nurkalla kukkapuskan kanssa, että pariskunta saa pallonsa putattua reikään ja kiirehti greenille ojentamaan kukkakimpun hämmästyneelle Taija Heleniukselle.

– Onnittelut ja kukat 30 000. golfkierroksen johdosta Hirvihaarassa tänä kesänä!

– Eikä, ei oo totta, mutta kiitos paljon, hengähti huomion kohteeksi joutunut Helenius.

– Viime kesänä aloitimme mieheni kanssa, me seitenkymppiset. Pelaamme ahkerasti kelillä kuin kelillä. Tämä on meille todellinen nautinto ja on niin ihana ulkoilumuoto kerta kaikkiaan. Ja nythän ei oikeastaan ole voinutkaan mitään muuta näin turvallista harrastaa. Tietenkin tänäänkin menemme vielä toiselle ysille, käymme vain välillä kahvilla, kertoi onnellinen Taija Helenius.

– Oli tämä täydellinen yllätys. Justiinsa manasin, että otteet ei sateessa pidä. Minulla kun on vanhat mailat, eikä ole sadekelin hanskojakaan. Pitänee sellaiset hankkia, jatkoi Helenius.

– Itse asiassa istuttiin autossa tuossa parkkipaikalla ennen lähtöä 20 minuuttia ja mietittiin, lähdetäänkö lainkaan sateeseen, mutta ulkolajihan tämä on. Kannatti lähteä, kuten aina muulloinkin. Kahdeksan kiloa olen tiputtanut golfin avulla painoa. Yli sata kierrosta on tänä kesänä jo kierretty, kertoi Henry Helenius.