Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Outi Salonen K-duuni-kilpailun finaalissa

Mäntsälän K-Market Saarentauksessa työskentelevä Outi Salonen on K-duuni-kilpailun Vuoden kaupan työntekijä-sarjan kolmen finalistin joukossa.

K-duuni-kilpailussa etsitään Vuoden työnantajakauppiasta ja Vuoden kaupan työntekijää.

Kilpailu on ollut kaikille avoin ja molempiin sarjoihin ovat asiakkaat ja K-ryhmän työntekijät voineet ilmoittaa ehdokkaitaan. Ehdotuksia tuli yhteensä 1097.

Salonen tunnustaa, että ei oikein muista, mitä puhelussa hänelle sanottiin, kun hänelle ilmoitettiin finaalipaikasta.

– Kyllä tämä on mahtava fiilis ja tämä finaalipaikka on jo minulle voitto!, hän hehkuttaa K-ryhmän tiedotteessa.

Hän kertoo työskennelleensä tässä samassa kaupassa 10 vuotta ja sitä ennen hän työskenteli samanlaisen mokoman huoltoasemilla. Saarentauksessa hän toimii myymälävastaavana.

– Meidän K-Market on sanan parhaassa merkityksessä oman kylän kauppa.

Salonen viihtyy työssään, koska se on vaihtelevaa ja monipuolista.

– Meidän omassa kaupassa tykkään just siitä, että meidän asiakkaat ovat kuin toinen perhe. Kauppiaamme Mika Kuisma on mahtava tyyppi, joka antaa vapautta ja vastuuta työtehtäviin. Lisäksi minulla on hienot työkaverit, joiden kanssa työ- ja huumoriasiat käy yksiin.

Vapaa-aika kuluu kahden teini-ikäisen pojan harrastuksissa salibandykentän ja ralliradan reunalla. Päätään hän tuulettaa myös lenkkeilemällä ja kavereiden seurassa.

Asiakkaat ylistävät Outin ammattitaitoa ja positiivisuutta. Hänellä on reipas ote työhön ja roppakaupalla huumorintajua.

”Outi on asiakaspalvelun helmi”, eräs asiakas toteaa. Lisäksi kiitetään kovasti sitä, että Outilla on aina aikaa vaihtaa muutama sana asiakkaiden kanssa.

K-ryhmän Vuoden kaupan työntekijä on tehnyt positiivisen vaikutuksen. Hän saa asiakkaiden ja työkavereiden suut hymyyn ja osoittaa ensiluokkaista asiantuntijuutta tai palveluhenkisyyttä.

Molempien sarjojen voittajat julistetaan lauantaina 31.10. virtuaalisessa K Team live-lähetyksessä.