Taitoluistelukausi käynnistyi – Ella Kuivala kolmas

Ella Komppa (6.) ja Ella Kuivala (3.) Keravan kilpailuissa.

Osa Mäntsälän Jäätaitureiden taitoluistelijoista on jo päässyt aloittamaan kilpailukautensa. Kilpailuja järjestetään, mutta koronapandemia on tuonut järjestelyihin omat erityispiirteensä, joilla varmistetaan kaikkien osallistuvien tahojen turvallisuus.

Jäähalleissa käytetään maskeja kaikkialla lukuun ottamatta itse kilpailusuoritusta ja esimerkiksi palkintojenjakoja ei järjestetä lainkaan.

Mäntsäläläisistä kauden käynnisti Ella Komppa juniorit-sarjassa Riihimäellä 12.–13.9. järjestetyissä kilpailuissa. Uuden lyhytohjelman jälkeen Ella oli 6. sijalla ja pääsi vapaaohjelman kuumaan ryhmään.

Vapaaohjelmassa sijoitus tippui hieman, mutta hyvä kauden aloitus toi Ellalle lopputuloksissa yhdeksännen sijan.

Seuraavaksi kilpailtiin Lohjalla Kisakalliossa, jossa Mäntsälän Jäätaitureita edusti Varpu Toura. Varpu luisteli mainiosti sijalle 11.

Keravan kilpailuihin 3.–4.10. osallistuivat kaikki MJT:n juniori- ja noviisi-luistelijat. Noviiseissa Siiri Tammiston sijoitus oli hienosti 6., Varpu Toura oli 20. ja Elli Räisäsen tuoreella ohjelmallaan 23.

Juniorit-sarjassa Ella Kuivala luisteli upeasti 3. sijalle heti lyhytohjelmassa.

Hän onnistui myös vapaaohjelmassaan ja kaksi hyvää ohjelmaa varmistivat kolmannen sijan kokonaiskilpailussa.

Samassa sarjassa Ella Komppa luisteli niin lyhytohjelmassa kuin kokonaistuloksissa kuudenneksi.

Kausi on nyt saatu käyntiin ja uudet ohjelmat esitetty ensimmäistä kertaa.

3.11. Mäntsälän jäähallille saapuu Suomen Taitoluisteluliiton Pojat jäällä -kiertue. Tarkoituksena on tuoda taitoluistelua tutuksi pojille ja saada heitä lisää lajin pariin.

Luistelukoulutunnilla vierailee tapahtumapäivänä Jussiville Partanen, joka muistetaan Mäntsälän Jäätaitureiden valmentajan Cecilia Törnin entisenä jäätanssiparina.

Kaikki pojat ovat tervetulleita jäälle tutustumaan taitoluisteluun lajin tärkeän keulakuvan johdolla. Lisätietoja Mäntsälän Jäätaitureiden verkkosivuilla mjt.sporttisaitti.com

Kommentoi

Palvelut