Namikan 09 valmiina salibandykauteen

MäNMKY 09 -salibandyjoukkueen kausi 2020 alkoi touko-heinäkuussa omatoimisella harjoittelulla 3-4 kertaa viikossa koronarajoitusten vuoksi.

Joukkueelle tehtiin harjoitusohjelma ja pidettiin muutama WhatsApp-info valmennuksen toimesta pelaajille. Lisäksi pelaajat pitivät itselleen harjoituspäiväkirjaa.

Elokuussa palattiin lajiharjoitusten pariin, kun koronarajoitukset sen sallivat.

Aluksi keskityttiin perusasioihin pitkän tauon jälkeen. Syöttämistä, pelitempoa, maalintekoa ja perusteknisiä asioita toistettiin paljon ensimmäisten harjoitusviikkojen aikana.

Treenit ovat 3 kertaa viikossa sisältäen lihaskuntoa- ja huoltoa sekä lajin teknisten taitojen harjoittelua ja pelaamista.

Joukkue sai Tuusulan Axiasta mieluisia vahvistuksia, kun kolme uutta pelaajaa liittyi joukkueeseen elokuussa. Lisäksi valmennukseen saatiin lisävahvistuksia. Joukkueessa on tällä hetkellä 23 pelaajaa ja 3 valmentajaa.

Valmennuksessa ovat Jere Kinanen päävalmentajana sekä Teemu Kiuttu ja Iiro Kinanen valmentajina.

Harjoituskaudella on pyritty pelaamaan paljon harjoituspelejä. Pelejä on pelattu joukkueen kilparyhmällä sekä haastajaryhmällä yhteensä 16, jotta kaikki pelaajat saavat itselleen sopivan tasoisia otteluita. Voittoja 13, tasapelejä 2 ja yksi ainoa tappio.

Syyskuussa pidettiin leiri, jossa joukkueelle opetettiin ensimmäistä kertaa joukkuetaktiikkaa kokonaisuutena. Käytiin pelin eri osa-alueita huolellisesti läpi teoriassa ja käytännössä. Aiheina puolustuspään puolustus, karvaus, avauspelaaminen ja hyökkäyspään hyökkääminen.

Lisäksi tehtiin erilaisia kisoja ja leikkejä joukkuehengen nostamiseksi ja yhtenäisyyden lisäämiseksi. Joukkueessa sykkiikin Namika-sydän.

Joukkueessa on tosi hyvä henki ja tekemisen meininki. Pelaajat ovat hienosti sitoutuneita joukkueen toimintaan ja poikkeuksetta paikalla on vähintään 20 innokasta pelaajaa.

Lisäksi vanhemmat ovat iso tuki ja turva joukkueen toiminnan taustalla. Vanhemmat ovat aktiivisia toimijoita joukkueen puolesta. Peleissä on hienoa kuulla vanhempien ja muiden namikalaisten äänekästä kannustusta.

Paikalliset yritykset ovat erittäin tervetulleita kannattamaan ja tukemaan joukkueen menestystä salibandyn parissa.

Yhteydenotot päävalmentaja Jere Kinaseen, manmky09@gmail.com.

Joukkue osallistui kahdella ryhmällä 26.9. järjestettyyn Tupla Cupiin ja sieltä saatiin hyvien pelien lisäksi turnauksen voitto ylemmästä haastajasarjasta sekä pronssia alemmasta haastajasarjasta.

Harjoituspeleistä mainittavimpana 6–2-voitto Hyvinkään SCH kilpajoukkueesta, joka on aivan Etelä-Suomen Eliittisarjan parhaita joukkueita.

Sarja alkaa sunnuntaina 11.10.

Harjoitusotteluiden tulokset:

21.8. PSS-08 - MäNMKY (Kilpa) 2-15, 25.8. MäNMKY (Haastaja) PSS-09 10-8, 28.8. ErVi 2010 - MäNMKY 2-6, 11.9. AsKu - MäNMKY 1-5, 23.9. SCH Tornaadot - MäNMKY (Kilpa) 2-6, 30.9. SCH-09 - MäNMKY (Haastaja) 2-5.

Tupla Cup 26.9.:

Ylempi Haastajasarja, turnausvoitto: MäNMKY-Joki 5-2, MäNMKY- ErVi 7-1, MäNMKY-SB-Vantaa 2-2, MäNMKY-Korska 3-2 (välierä), MäNMKY-SB Vantaa 3-2 (finaali).

Alempi Haastajasarja, pronssia: MäNMKY-ErVi 10-1, MäNMKY- VSS 6-2, MäNMKY-KU-68 2-3, MäNMKY-Lasb 4-4, MäNMKY-VSS 6-3 (pronssiottelu).

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut