Taidekahvilassa voi maalata taulun

Paint&Party-yrittäjät Heidi ja Antti-Jussi Hoivala toivat maalauskonseptin Suomeen. Paint&Party

Sälinkään kartanoon saapuu matalan kynnyksen Paint&Party-huvikonsepti, jossa maalaat ohjatusti vaihe vaiheelta ikioman taideteoksesi, nauttien rennosta ilmapiiristä ja luovuutta edistävistä virvokkeista.

Toiseen käteen sivellin, toiseen lasillinen lempijuomaasi. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta maalaamisesta.

Paint&Party perustuu kansainväliseen menestyskonseptiin Paint and Sip. Yhdysvalloista lähtöisin oleva konsepti on saavuttanut kansainvälisesti suuren suosion.

Paint&Party on ensimmäinen konseptin tarjoaja Suomessa. Alkusysäys tuli joulukuussa 2018 Uudesta-Seelannista, jossa yrittäjät Heidi ja Antti-Jussi Hoivala kävivät tutustumassa Christchurchin Tripadvisorin silloin kärkisijaa pitäneen vapaa-ajan palvelun Paint ’n Sip:n toimintaan.

Paint&Party on Sälinkään kartanossa 9.10. Tilaisuuteen varataan liput ennakkoon netistä osoitteesta www.paintparty.fi/varaa. Mukaan mahtuu 20 henkilöä.

Tilaisuus alkaa klo 19 ja kestää noin kaksi tuntia. Illan teemana on “Kauris”-teos. Osallistujilla on myös vapaat kädet poiketa teemasta ja päästää oma sisäinen luovuus valloilleen.

Maalausillan hinta on 49 euroa, joka sisältää laadukkaat välineet, ohjauksen ja oman canvas-kankaalle akryyliväreillä maalaamasi taideteoksen kotiin vietäväksi.

Kartanon taidekahvila on avoinna maalausillan ajan. Kahvilan laajasta valikoimasta voi hankkia inspiraatiojuomaa taiteilun lomaan ja pientä naposteltavaa.

Paint&Party on olennainen osa Sälinkään kartanon Vin et Art -iltaa. Perjantaina 9.10. Kartanoon rakentuu ranskalainen taiteilijakahvila, jossa kahvilassa istujat voivat aistia maalailevien taiteilijoiden siveltimien suihkintaa.

Kahvila on avoinna klo 18.30–22. Korona-tilanne huomioidaan tilaisuudessa henkilömääriä ja turvaetäisyyksiä noudattaen.

– Seuraamme tarkoin ohjeistusta ja huolehdimme tilaisuuksiemme turvallisuudesta, toteaa kartanoseuran puheenjohtaja Sari Toiviainen.

– Covid-19-tilanne on koskettanut kaikkia. Erityisesti meidän pitopalvelu- ja tilausravintolan toimintaan sillä on ollut melkoisen lamaannuttava vaikutus, mutta sitkeydellä, luovuudella ja talkoohengellä aiomme pitää kartanon toiminnan hengissä, hän jatkaa.

– Maalausiltaan osallistuminen on näin korona-aikana helppo ja turvallinen matka pariisilaisen kahvilan tunnelmaan, ilman matkustusrajoituksia. Matkalle voi lähteä yksin, kaksin tai kaveriporukalla. Iltaa voi viettää osallistumalla Paint&Party-maalaustapahtumaan tai kahvilan viini- ja muusta tarjoilusta nauttien, kertoo kartanoseuran varapuheenjohtaja Asko Eerola.

Lisätietoa facebook- ja internet-sivuilta www.paintparty.fi ja www.salinkaankartano.fi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Palvelut