Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mäntsälä-ravit ensi viikon torstaina

Jokavuotiset Mäntsälä-ravit ravataan jälleen Jokimaan ravikeskuksessa Lahdessa ensi viikon torstaina.

Ravipäivä on 8. lokakuuta.

Raveihin järjestetään linja-autokuljetus niin kuin aiempinakin vuosina. Bussien lähtö- ja paluupaikka on Brasseria Pihvi-Maja osoitteessa Koulupolku 1. Bussi Mäntsälästä lähtee kello 17.00. Lähtö- ja paluupaikka on nyt toista vuotta Pihvi-Majalla. Aiemmin kiintopisteenä toiminut ravintola Hirvenkruunu lopetti toimintansa vuonna 2019.

Raveissa on mäntsäläläisten yritysten nimikkolähtöjä. Omat lähdöt ovat Mäntsälän Carpojilla, Brasseria Pihvimajalla, Pullokiskalla, Liikenne Seppälällä, Liikennetuotteilla, Vetcarella, Keski-Uudenmaan koulutusyhtymä Keudalla ja Mäntsälän Uutisilla

Ravimatkan 20 euron hintaan sisältyvät bussikuljetukset edestakaisin, pääsyliput ja käsiohjelma sekä ruokailu ravintola Hippodromin seisovassa pöydässä.

Raveihin voi ilmoittautua Brasseria Pihvi-Majaan Jari K. Sillanpäälle puhelinnumeroon 040 544 4282. Mukaan mahtuu 50 nopeimmin ilmoittautunutta.