Hirvihaarassa kiireinen golfkesä

Voittajajoukkue Purolinna Oy, Jari (vas.) ja Mikko. Alpo Manninen

Alpo Manninen

Hirvihaaran Golfilla on ollut perinteenä järjestää joka syksy yhteistyökumppaneilleen rento golftapahtuma.

Syksyisin säät ovat joskus olleet kosteat, mutta perjantaina 11.9. sään puolesta ei ollut huolta. Aurinko paistoi koko kisan ajan ja vasta palkintojenjaon aikana hieman ripsi.

Tänä vuonna lähti hienokuntoiselle Hirvihaaran kentälle 18 joukkuetta tavoittelemaan palkintoja, mutta ennen kaikkea nauttimaan golfista ja hyvästä seurasta.

– Päivän peli lähti hieman takkuillen liikkeelle. Oli muuten mukava kierros, mutta ei saatu niitä viimeisiä putteja sisään, jotta pirkkuja olisi saatu tuloskorttiin. Kesä on ollut muuten kovin erikoinen, kun olen saanut toimittaa mehuja pääasiassa vain golfkentille ja terasseille, kertoili mehukeisariksikin tituleerattu Kai Miikki kierroksen jälkeen.

– Minulla on hotelli- ja ravintolatoimintaa. Kai toimittaa minullekin juomia, siis yhteistyökumppanuutta tässäkin tapahtumassa vaalitaan. Kesällä tuli pelattua enemmän ja Kainkin kanssa usein, tuumi Reino Kallio.

– Tämä kenttähän on niin kiva ja hyväkuntoinen, että täällä on kiva käydä ja täällä on aina niin hyvät järjestelyt. Ensi vuonna uudelleen, jos kutsu käy, heittävät Miikki ja Kallio kuin yhdestä suusta.

Palkintojenjaon yhteydessä toimitusjohtaja Ismo Piira kertoi taustoja yhteisön ja koronan tilanteesta.

Keväällähän toukokuun loppuun asti klubia ei voinut pitää auki ja pelko oli, että tilanteesta aiheutuu tappioita. Kausityöntekijöiden palkkaaminen siirrettiin kesäkuulle.

Toisin kuitenkin kävi. Pelaajia oli kentällä todella paljon ja henkilöstö oli kovilla.

Piira antoi täyden tunnustuksen henkilöstölle, kun kaikesta selvittiin kunnialla. Kierrosmäärissä on tulossa kaikkien aikojen ennätys.

– Porukka on liikkunut ja yhteistyökumppanit ovat saaneet näkyvyyttä. Toivottavasti sopimuksia saamme jatkettua. Tapahtuupa ensi kesänä mitä tahansa, niin tästä jää golfkentille ja pelaamiseen positiivisia vaikutteita.

Tulostaso oli todella kova, sillä voittajajoukkue Purolinna Oy iski tauluun lukemat 64 lyöntiä nolla-slopella. Siinä Mikolla on ollut lyönti iskussa ja Jari täydentänyt sopivasti.

– Oli helppo lähestyä, kun ei koskaan tarvinnut sadan metrin toiselta puolelta iskeä, tässä tulos, tuumi Jari Purolinna.

Toiseksi tuli MPI-rakennus tuloksella 65 lyöntiä slopella 10 ja kolmanneksi tuloksella 66 ja slopella 6 pelannut Hako Ground & Garden.

Mäntsälän Uutiset osallistui tapahtumaan nyt neljättä kertaa. Tämän vuoden joukkue saalisti tuloksen 67 lyöntiä slopella 5. Pelaaminen oli tasapaksua puurtamista, yksi bogey ja yksi pirkku kuudentoista parin lisäksi.

Kommentoi

Palvelut