Hirvihaaran keikat päätökseen – uutta on jo suunnitteilla

The Voice of Finlandista tuttu Sandra Dovalo vieraili Andy McCoy -acoustic trion keikalla perjantaina 26.6. Hirvihaarassa Mira Tiinanen

Jesse Helminen

Ohjelmatoimisto Gramopop, Hirvihaaran kartano ja muutama muu toimija lanseerasivat toukokuun lopulla keikkasarjan, jossa artistit esittivät keikkoja yleisölle internetin välityksellä hyödyntäen esityksessään kaunista ja historiallista kartanomiljöötä.

Keikkasarja on nyt soiteltu päätökseen. Loppusuoralla suoratoisto sai myös rinnalleen yleisöä, kun poikkeusoloihin liittyvien asetusten muuttuessa viimeisenä viikonloppuna paikan päälle pystyttiin ottamaan myös yleisöä.

Tilaisuudesta tiedotettiin hyvin nopealla varoitusajalla, mutta paikalle saapui silti noin 50 livemusiikin ystävää nauttimaan Andy McCoyn akustisesta keikasta. Keikalla kuultiin tunnelmointia laidasta laitaan ja vierailijana muun muassa The Voice of Finlandista tuttu Sandra Dovalo.

Samalle viikonlopulle sovittu Neumann Bandin keikka jouduttiin valitettavasti perumaan järjestäjätahon ongelmien vuoksi.

Muita Hirvihaarassa esiintyneitä artisteja olivat Paleface, Pelle Miljoona, Meiju Suvas, Tia Cohen, Marjo Leinonen & Knucklebone Oscar -Night Fighters ja lapsille Benny Törnroos & Muumit- Suuri Muumikonsertti

Matkan varrella järjestäjän puolella oli omat stressaavat hetkensä, kun videokuvausryhmä vaihtui projektin rakennusvaiheessa, mutta kyseinen ongelma ei näkynyt yleisölle esitettävässä materiaalissa. Omat ongelmansa oli myös rahoituksen hankkimisessa.

Kokonaisuudessaan keikat – niin livenä kuin suoratoistettuina – olivat silti erittäin onnistuneita. Järjestäjä Tommi Piipposen mukaan kaikki olivat mukana hyvällä fiiliksellä. Hirvihaaran kartano keräsi myös kiitoksia, niin järjestäjänä kuin upeiden puitteidensa puolesta.

– Tämä oli kyllä hieno konsepti, tunnelmoi Piipponen.

Uutta on nyt vireillä, ainakin suunnitteluasteella. Rajoitusten höllentyessä Hirvihaarassa olisi mahdollista järjestää kesän lopulla myös muutakin tapahtumaa, ja asiasta ollaan nyt neuvottelemassa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. ”Ois tarttenu tehrä” – kyläkirjan julkistamista juhlittiin Levannolla
 2. Frisbeegolfin superviikko päättyi Sepän Heittoon
 3. Pääkirjoitus: Panikointi on sallittua
 4. Mistä maskeja Mäntsälästä?
 5. Mäntsälän ja Pornaisten välisen tien päällystetyöt jatkuvat syyskuun alkuun
 6. THL: Tartuntojen määrät ovat nousseet selvästi heinäkuusta, erityisesti Helsingissä ja Uudellamaalla
 7. Poliisi: Varo tuntemattomia halaajia – anastavat vikkelästi koruja, rahaa ja pankkikortteja, useita tapauksia pääkaupunkiseudulla
 8. Oma raha: Juha Hyötyläinen, 54, on kerännyt arvokkaan 38 000 rahan kokoelman – Suomen sisällissodan aikaiset tilapäisrahat ovat hänen ylpeydenaiheensa: "Niissä olen varmaan suurin mahdollinen asiantuntija"
 9. Etätyö jopa paransi työhyvinvointia koronakeväänä – työn imu kasvoi etenkin pienten lasten vanhemmilla
 10. Yhä useampi pelkää suurpetoja – Tuore kysely: Suomen luonnossa pelottavat eniten karhu ja punkki
 11. USU: Johtavat lääkärit kiristäisivät kokoontumisrajoituksia koronaepidemian toisen aallon uhatessa
 12. Esitutkinta valmistui: Naamiomiesten Espoossa tavoittelemasta kontista löytyi "tiiliskivinä" 176 kiloa kokaiinia – arvo 25 miljoonaa euroa
 13. Asiantuntijan mukaan lapsen ylivilkkauden takana voikin olla heikentynyt näkö – "Runsas ruutuaika rasittaa silmiä"
 14. Miten puhua nuorelle koronaviruksesta? MLL neuvoo vanhempia olemaan rohkaisevia, mutta realistisia – ja muistuttamaan koulujen ohjeiden noudattamisesta
 15. USU: Taloyhtiön yhtiökokous voi olla koronalinko – "Kokouspaikaksi ei sovi pieni harrastetila"

Näytä lisää