Hirvihaaran keikat päätökseen – uutta on jo suunnitteilla

Ohjelmatoimisto Gramopop, Hirvihaaran kartano ja muutama muu toimija lanseerasivat toukokuun lopulla keikkasarjan, jossa artistit esittivät keikkoja yleisölle internetin välityksellä hyödyntäen esityksessään kaunista ja historiallista kartanomiljöötä.

Keikkasarja on nyt soiteltu päätökseen. Loppusuoralla suoratoisto sai myös rinnalleen yleisöä, kun poikkeusoloihin liittyvien asetusten muuttuessa viimeisenä viikonloppuna paikan päälle pystyttiin ottamaan myös yleisöä.

Tilaisuudesta tiedotettiin hyvin nopealla varoitusajalla, mutta paikalle saapui silti noin 50 livemusiikin ystävää nauttimaan Andy McCoyn akustisesta keikasta. Keikalla kuultiin tunnelmointia laidasta laitaan ja vierailijana muun muassa The Voice of Finlandista tuttu Sandra Dovalo.

Samalle viikonlopulle sovittu Neumann Bandin keikka jouduttiin valitettavasti perumaan järjestäjätahon ongelmien vuoksi.

Muita Hirvihaarassa esiintyneitä artisteja olivat Paleface, Pelle Miljoona, Meiju Suvas, Tia Cohen, Marjo Leinonen & Knucklebone Oscar -Night Fighters ja lapsille Benny Törnroos & Muumit- Suuri Muumikonsertti

Matkan varrella järjestäjän puolella oli omat stressaavat hetkensä, kun videokuvausryhmä vaihtui projektin rakennusvaiheessa, mutta kyseinen ongelma ei näkynyt yleisölle esitettävässä materiaalissa. Omat ongelmansa oli myös rahoituksen hankkimisessa.

Kokonaisuudessaan keikat – niin livenä kuin suoratoistettuina – olivat silti erittäin onnistuneita. Järjestäjä Tommi Piipposen mukaan kaikki olivat mukana hyvällä fiiliksellä. Hirvihaaran kartano keräsi myös kiitoksia, niin järjestäjänä kuin upeiden puitteidensa puolesta.

– Tämä oli kyllä hieno konsepti, tunnelmoi Piipponen.

Uutta on nyt vireillä, ainakin suunnitteluasteella. Rajoitusten höllentyessä Hirvihaarassa olisi mahdollista järjestää kesän lopulla myös muutakin tapahtumaa, ja asiasta ollaan nyt neuvottelemassa.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut