Hirvihaarassa rokataan perjantaina – Andy McCoyn keikalle otetaan yleisöäkin

Gramoliven, Hirvihaaran kartanon ja muutaman muun toimijan lanseerama suoratoistettujen keikkojen sarja Hirvihaaran kartanolla on tulossa päätökseen. Nykyisten asetusten ja rajoitustoimenpiteiden auetessa perjantain Andy McCoyn keikalle voidaan ottaa yleisöäkin.

Lipun keikalle saa ostettua vain tapahtumapaikalta. Lipunmyynti alkaa ovien auetessa kello 17.30 ja loppuu keikan alkaessa, tai kun 500 ihmistä on saapunut paikalle. Keikka alkaa kello 19.00

Lipun hinta on 25 euroa.

Kartanolla on anniskelualue tapahtuman ajan.

Keikka soitetaan Hirvihaaran kartanon puistossa, joten turvavälejä on myös mahdollista noudattaa.

– Niin paljon tuli kyselyjä, että voidaanko paikalle ottaa yleisöä nyt, kun rajoituksia on purettu. Tuumittiin sitten Kartanon väen ja tapahtuman järjestäjien kanssa, että tälle keikalle se on mahdollista, kommentoi Dimi Dallas, yksi tapahtuman tuottajista.

Luvassa on kolmen muusikon: Andy McCoyn, Dimi Dallaksen ja Johnny Crashin akustinen keikka ja luvassa on Andyn sanoin Bluesia, omia biisejä ja mielenkiintoisia covereita.

Keikkaa voi seurata ilmaiseksi vapaaehtoisella kannatusmaksulla Gramoliven youtube-kanavalta. Samasta paikasta voi seurata myös sunnuntaina Neumann Bandin keikkaa.

Päivitys 26.6.: Myös sunnuntain Neumann Bandin keikalle otetaan yleisöä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut