Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mäntsälä kuntabarometrin kärjessä

Mäntsälä

Suomen Yrittäjien tuoreesta Kuntabarometri-kyselystä selviävät yrittäjien mielestä parhaat kunnat yrittää Suomessa. Kunnan päätöksenteon yrityslähtöisyys on yrittäjille elinkeinopolitiikassa ylivoimaisesti tärkeintä. Uudenmaan menestyjät Suomen Yrittäjien Kuntabarometrissä 2020 ovat Inkoo, Kerava ja Mäntsälä ja Myrskylä.

– Alueemme yrittäjät vastasivat kuntabarometriin aktiivisesti, mikä antaa meille hyvät mahdollisuudet arvioida kuntiemme elinkeinopolitiikkaa kokonaisuutena. Erityisen tärkeää on, että kunnat käyvät keskustelua tuloksista paikallisyhdistystemme kanssa. Tulokset antavat hyviä mahdollisuuksia kehittää kunnan yrittäjyysmyönteisyyttä, Uudenmaan Yrittäjien toimitusjohtaja Petri Graeffe sanoo.

Mäntsälässä yrittäjät ovat tyytyväisiä yrityspalveluihin, infrastruktuuriin ja yritysten houkuttelemiseen kuntaan. Tärkeintä yrittäjille kyselyn mukaan on se, että kunnan päätökset tehdään yrityslähtöisesti.

Iro Research kysyi yrittäjiltä Yrittäjien kuntabarometri -kyselyssä yrittäjien mielipiteitä yrityksen kotikunnan toiminnasta. Kysely tehtiin 16.2.–13.5. Suomen Yrittäjien toimeksiannosta.